loader
bg-category
Microsoft bringer Ubuntu Linux til Windows 10 på ARM; Flere distroer at følge

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

For mere end to år siden afslørede Microsoft sine planer om at tilføje et nyt Windows-subsystem til Linux til Windows 10. Denne funktion blev hilst velkommen af ​​udviklere, der ønskede det bedste fra begge verdener. Et år senere tilføjede virksomheden endda muligheden for at installere Linux distros til WSL direkte fra Windows Store.

På sin Build 2018-udviklerkonference meddelte Redmond desuden, at Windows 10 på ARM WSL også får støtte til Linux distros som Ubuntu (Via: Neowin). Men selv efter nye og kommende ændringer forbliver x86-enheder ikke understøttet.

Indtil nu har Ubuntu app på Windows Store kun arbejdet på x64-enheder, og ARM-pc'erne blev udeladt.

Virksomheden viste også en fungerende demo af Ubuntu udviklingsmiljø, der kører på en Windows 10 på ARM PC.

I øjeblikket er der ingen officiel udgivelsesdato for denne funktion, men vi kan forvente, at det kommer snart når som helst. Når det sker, kan du downloade Ubuntu fra Microsoft på din Windows 10 på ARM PC. Med tiden forventes også andre Linux distros at følge.

For at skubbe Windows 10 på ARM på en større måde, drømte Microsoft også et tidligt eksempel på 64-bit ARM SDK til Windows. Det giver udviklere mulighed for at oprette deres egne 64-bit ARM apps, der vil køre indbygget på ARM-enheder.

Tjek flere interessante ting fra Build 2018.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer