loader
bg-category
Microsoft lancerer ML.NET Open Source Machine Learning Framework

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Microsoft har udgivet den første udvikler forhåndsvisning af ML.NET, deres cross-platform open source maskine ramme for. NET udviklere. Det var under udvikling ved Microsoft forskning og er blevet brugt i en række produkter, herunder Windows, Azure, Bing, osv.

For udviklere uden forudgående ekspertise i forbindelse med ML-modeller, siger Microsoft, at rammen hjælper dem med at udvikle og tilføje brugerdefinerede ML til apps ved hjælp af deres .NET og C # -færdigheder. At være cross-platform, det kan køre på Windows, Linux og MacOS enheder.

Rammerne kan udvides til at tilføre støtte til velkendte dyb læringsbiblioteker som TensorFlow, Caffe2 og CNTK, og også til generelle maskinindlæringsbiblioteker som Accord.NET.

ML.NET forhåndsvisning leveres med grundlæggende rammekomponenter, herunder læring algoritmer, transformer og core ML datastrukturer. Det bringer også det første udkast til .NET API'er til træning modeller og ved hjælp af modeller til forudsigelser.

Forhåndsvisning muliggør ML-opgaver som klassificering (fx sentimentanalyse og tekstkategorisering) og regression (fx prognoser og prisforudsigelser). Over tid vil det muliggøre andre ML-opgaver som anomaliedetektion, anbefalingssystem og andre tilgange som dyb læring ved hjælp af fordelene ved tilføjede biblioteker.

I den kommende fremtid har Microsoft planer om at tilføje støtte til industry-standard open source deep learning model format ONNX. Derudover vil der være en bedre brugergrænseflade til at forenkle maskinindlæringsopgaver, og rammen vil blive integreret med VS-værktøjer til AI.

Du kan finde flere oplysninger om ML.NET på dets GitHub repo og på Microsofts hjemmeside.

Tjek flere interessante ting fra Build 2018.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer