loader
bg-category
Gun Firing Drone vises juridisk, FAA stadig undersøger

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Husk Drone Gun? Quadcopteren svæver i skoven i Clinton, Connecticut og skyder runder af skud og helt lovligt forresten. Videoen fra Hogwit på YouTube skabte en buzz med en pistol, der var monteret på en drone.

Det er ikke kun de lokale, der beskæftiger sig med en militær type pistol fyring drone flyver i deres nabolag, men også politi og statslige myndigheder. Sgt. Jeremiah Dunn fra Clinton Police Department sagde: Vores efterforskere kontaktede eksperterne på statens politi skydevåben enhed, vores stats advokat i Middlesex County. Vi fastslog, at hvis det bruges i den måde, det er brugt i den video, ser det ikke ud til at overtræde nogen nuværende statutten.

Men hvad nu hvis kontraktionen bruges udenfor egen ejendom eller bruges som mere end et ingeniørprojekt. Gun firing drone kan være lovlig, men det er bestemt ikke en god ide. En lignende form for 3-D trykt pistol blev lavet et par uger tilbage, og dets .STL-filer blev delt på hjemmesiden af ​​en anden amerikansk statsborger Peter Alaric.

Selv drones advokater støtter ikke den hårde anvendelse af teknologi og frihed. Droner kan bruges til forskellige formål som f.eks. Postleverancetjenester i Schweiz eller Facebooks idé om at bringe internettet til milliarder. Og det er selvfølgelig brugt til overvågning af militæret, men det vil tilføje til kontroversen vedrørende brugen af ​​civile droner.

Politiet siger indtil videre, at der ikke er gjort noget galt af våbenet og våbenskaberen, 18 år gamle Austin Haughwout, men det kan ændre sig, hvis denne pistol fyrer drone går uden for grænserne.

Sagen undersøges stadig af Federal Aviation Administration for at kontrollere eventuelle overtrædelser af føderale regler. Juridisk, eller ej, men en pistol fyring drone i din baggård er absolut ikke sikkert.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer