Facebook annoncerer ny "Clear History" -funktion til at slette din browserhistorik

Facebook annoncerer ny "Clear History" -funktion til at slette din browserhistorik
Facebook annoncerer ny "Clear History" -funktion til at slette din browserhistorik
Anonim

Som en reaktion på den seneste Cambridge Analytica-skandale afslørede Facebook sin plan om at bringe en stor funktion ved 2018 F8-udviklerkonference. Under hans åbningstangent meddelte Facebook CEO Mark Zuckerberg et nyt privatlivsværktøj, der hedder Clear History.

Denne nye funktion vil gøre det muligt for brugerne af webstedet for sociale netværk at rydde deres cookies og historie. På denne måde kan du rydde din browserhistorik på Facebook: Hvilke websteder du har klikket på, og hvilke apps du har interageret med.

Med Facebook Clear History-funktionen søger Zuckerberg at give folk bedre kontrol over deres data. I henhold til virksomhedens officielle blogindlæg kan du også se, hvilke apps og websteder der sender data til Facebook. Dette kan omfatte data som information relateret til Like-knap, Facebook Analytics osv.

I dag på vores F8-konference skal jeg diskutere en ny privatkontrol, vi bygger, kaldet "Clear History". I din …

Indsendt af Mark Zuckerberg tirsdag den 1. maj 2018

Hvis du ønsker at bruge denne mulighed for at rydde historikken, fjerner virksomheden identificerende oplysninger, som kan være knyttet til din konto. Det vil dog fortsat give aggregerede analyser til udviklerne.

Bemærk, at Facebook Clear History ikke er tilgængelig i øjeblikket. Blogindlægget nævner, at det vil tage et par måneder at opbygge denne funktion.

"Vi arbejder sammen med privatlivets advokater, akademikere, politikere og regulatorer for at få deres input på vores tilgang, herunder hvordan vi planlægger at fjerne identificerende oplysninger og de sjældne tilfælde, hvor vi har brug for information af sikkerhedsmæssige årsager," tilføjede det.

Hvad er dine synspunkter på denne Facebook Clear History-funktion? Del dine tanker og fortsæt med at læse Fossbytes.

Populært emne.