loader
bg-category
8 Bedste Android Screen Recorder Apps med professionelle funktioner | 2018 udgave

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Du kan optage din smartphone-skærm for at lave videoer, uddannelsesvideoer eller streame din gameplay. Mange Android-optagelsesapps-apps er tilgængelige for både rodede og ikke-roterede enheder, som giver dig mulighed for at optage din skærm med mange kraftfulde funktioner.

Nogle apps leveres med et indlejret vandmærke på skærmen. Men der er endda mange gratis skærm videooptager til Android, der ikke indeholder vandmærke. De giver også vejledninger om, hvordan man optager Android-skærmen. Vi har samlet en liste over de bedste Android-skærmoptagere, der pakker mange funktioner.

Bemærk: Denne liste er ikke i præferenceordning. Du rådes til at vælge en af ​​disse apps, der passer til dit behov.

Bedste Android Screen Recorder Apps 2018

1. AZ Screen Recorder - Ingen rod

AZ Screen Recorder er en populær Android-filmoptagelsesapp, der bruges af mere end en million brugere. Det er nemt at betjene og kræver ikke root adgang. Det har ingen vandmærker eller tidsfrister for optagelse. Det giver dig mulighed for at oprette HD- og Full HD-videoer, og du kan også holde pause og genoptage under optagelse.

De videoer, du laver, bliver automatisk gemt i galleriet. Bortset fra dette er appen meget tilpasses. Du kan indstille videoopløsning, bithastighed, billedfrekvens, skærmretning, tilpasse timer for at stoppe og dele eller slette optagne videoer.

AZ Screen Recorders pro version dækker nogle ekstra funktioner som Magic-knap, annoncefjernelse, nedtællingstimer osv. Den er tilgængelig som et køb i app. Den gratis version indeholder dog allerede de fleste nødvendige funktioner og indeholder annoncer.

2. Super Screen Recorder-No Root REC & Screenshot

Super Screen Recorder er en fremragende Android skærmoptager, der leveres med en brugervenlig grænseflade sammen med imponerende videoredigeringsfunktioner. Det kræver ikke en roddrevet enhed og har ingen tid grænse for optagelserne. Det giver højkvalitetsoptagelser med forskellige opløsninger, billedhastigheder og bithastigheder. Du kan sætte pause og genoptage under optagelse og også skjule det flydende vindue.

Der er et Facecam, GIF Maker og penselværktøj til at tegne over dit klip. Den indeholder ikke en vandmærke som standard. Du kan dog aktivere vandmærkefunktionen til at vise dit brand, hvis du ønsker det. Appen er gratis og annonce-understøttet og indeholder køb i app.

3. DU-optager- Screen Recorder, Video Editor, Live

DU-optager er en af ​​de bedste Android-skærmoptagere med over 10 millioner downloads. Det giver dig mulighed for at optage en video af, hvad der sker på din Android-skærm.

Du kan også redigere videoen senere ved hjælp af den indbyggede editor. Det kræver ingen rodadgang, og der er ingen tidsbegrænsning til optagelse. Det omfatter dog en vandmærke det vil blive vist på hver video, du opretter.

Andre funktioner omfatter muligheder for at vælge forskellige opløsninger, billedfrekvenser, bithastigheder, kameraet foran, skakbevægelser, GIF maker osv. Alle funktionerne er tilgængelige i den gratis version selv uden køb i app. Android screenshot app fungerer også på 20 forskellige sprog og indeholder ikke nogen annoncer.

4. Screen Recorder - Gratis Ingen annoncer

Screen Recorder er en fuldt udstyret skærmoptager til Android, der er helt gratis med ingen annonces eller køb i app. Den er let og indeholder ikke en vandmærke, eller kræver rootadgang. Du kan få forskellige opløsninger, forskellige billedfrekvenser, bithastigheder og også tilføje tekst eller logo til dine optagelser.

Det giver dig mulighed for at optage berøringsindgang, ekstern lyd og understøtter Facecam under optagelse. Desuden indeholder den en video trimmer, og du kan også vælge placeringen for at gemme din video. Appen er tilgængelig på flere sprog bortset fra engelsk.

5. Mobizen Screen Recorder - Optag, Capture, Rediger

Mobizen er praktisk og brugervenlig skærmoptager, der gør det muligt at optage, fange og redigere videoer, spil eller apps. Det giver højkvalitets video opløsninger, og du kan også fange din reaktion med Facecam.

Desuden har denne skærmvideooptager til Android en række forskellige videoredigeringsfunktioner. Det kræver ingen rodadgang og giver dig fri vandmærke fjernelse med ren optagelsestilstand. Appen er gratis at downloade og annoncestøttede sammen med køb i app.

6. ADV Screen Recorder

ADV Screen Recorder er en anden pålidelig skærmoptager til Android, der indeholder alle de væsentlige funktioner. Det giver dig mulighed for at optage telefonens skærm med to forskellige motorer. Du kan indstille forskellige opløsninger, billedhastigheder, bithastigheder og også tegne og skrive over klippet.

Under optagelse kan du bruge både front- og bagkameraerne. Også det giver dig mulighed for pause optagelsen om nødvendigt Android skærmen capture app indeholder ikke en vandmærke og kræver heller ikke rootadgang. Det tilføjer en nedtælling på 3 sekunder, før du starter skærmens optagelse. Det er let, gratis og indeholder annoncer sammen med køb i app.

7. Google Play Games

Google Play Games er mere end blot et knudepunkt til mobilspil. Det har indbyggede skærmoptagelsesfunktioner, der fungerer ret godt. Udover at optage spil kan du også optage andre ting som apps eller noget, du ønsker. Det kan være den bedste mulighed for brugere med nyere versioner af Android.

Men hvis du har et ældre Android-håndsæt, skal du have en forankret enhed for at få adgang til optagefunktionen. Det fungerer op til opløsninger på 720p. Google Play Games er gratis med ingen annoncer eller køb i app. Men skærmoptagelsesfunktionen fungerer muligvis ikke i alle lande.

8. Screen Recorder Med Audio Og Editor & Screenshot

Screen Recorder er en anden gratis Android-skærmoptagelsesapp. Det tillader dig at optage din skærm med Facecam, tage skærmbilleder og redigere videoer efter optagelse. Den indeholder ikke en vandmærke eller kræver en rodnet enhed. Du kan vælge at gemme din optagede video i forskellige formater med høj opløsning. Du kan endda få ubegrænset tid til at optage skærm og lyd. App'en har en simpel grænseflade og indeholder ikke nogen køb i appen. Det viser dog irriterende annoncer.

Fandt du denne liste over de bedste Android-skærmoptager apps til at være nyttige? Del dine synspunkter i kommentarerne og fortsæt med at læse Fossbytes for mere informative artikler.

Nu Watch:

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer