loader
bg-category
Snapchat Udgivelser Spectacles 2.0 På 150 $, som giver dig mulighed for at dele billeder og videoer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Snapchat har besluttet at give et andet forsøg på sin hardware venture Spectacles ved at frigive anden generation af briller, der har indbyggede kameraer. Det er en ret modig bevægelse efter den ikke-så spektakulære præstation af Spectacle's første version, som forårsagede selskabet et tab på $ 40 millioner.

Ikke desto mindre har Snapchat lanceret Spectacle 2.0 i tre farver: Onyx (sort), Ruby (rød) og Sapphire (blå). Selvom den nye model har slående udseende som den forrige, har beslutningstagerne arbejdet på at få et slankere design af brillerne.

Den nye Spectacle passer bekvemt i en bukselomme, og det er også mindre at tage mindre plads i en taske. Disse mindre tweaks gør produktet nu mere som en solbrille og mindre af et ansigtskamera.

Den anden funktion, som Snapchat har forbedret, er overførselshastigheden mellem Spectacles og din telefon. Brugere, der ejede den foregående model, havde klaget over videoens frygtelige downloadhastighed, som nu er opet af tre til fire gange.

Billederne og videoerne har også modtaget en opgradering, hvor du kan trykke på den øverste knap for at tage en 10 sekunders video og snap et billede ved at trykke og holde i et sekund. Både billeder og videoer vil blive taget i high definition, og tilføjelsen af ​​en anden mikrofon hjælper med at fange lydene bedre.

En anden forbedring til den anden generiske briller gør det vandtæt. Ifølge Snap kan brillerne bruges sikkert på lave dybder, mens du dykker i en pool eller spatter rundt i havet iført dem. Desuden er Spectacles-sagen, som også fungerer som oplader, blevet stænkbestandig.

Hvis du vil prøve den nye briller, kan du få den til $ 150 fra Spectacles.com.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer