loader
bg-category
Apple iTunes til Windows 10 Hits Microsoft Store, download nu

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvis du er en Apple fanboy, der kører en Windows 10-pc, har du en overbevisende grund til at besøge Microsoft Store.

Efter næsten et års ventetid har Apple endelig bragt deres all-round iTunes-software til Store, der lader folk se film, lytte til sange og podcasts og synkronisere deres iDevices til Windows. Tidligere var det forventet at ankomme ved udgangen af ​​2017, men det skete ikke.

Den nye iTunes-app til Windows 10 er ikke anderledes end dens desktop modstykke. Den stilles til rådighed via Desktop Bridge - en måde at pakke stationære apps på, så de bliver kompatible med Microsoft Store. Dette virker som en gammel skoleindsats, når Microsoft har travlt med at oversvømme deres butik med moderne UWP og Progressive Web Apps.

Det gør alle ting på samme måde. Men hvad der er ændret er, at opdateringsprocessen nu vil ske via Microsoft Store, ligesom det sker for andre apps.

iTunes har ikke efterladt sin laggy natur, som har irriteret Windows-brugere i lang tid. Og det gør brugeroplevelsen endnu værre med den manglende kinetiske scrolling-funktion, som nu er et almindeligt syn i alle andre applikationer.

En fordel er, at dets tilgængelighed i Microsoft Store gør det muligt for iTunes at køre i S-tilstand (Windows 10 S), der ikke understøtter apps uden for Redmunds hjemmebutik.

For at køre iTunes Store-appen på din pc er Windows 10 FCU (16299) det minimale krav. Så opdater din Windows 10-pc, hvis du ikke har gjort det endnu.

Hvad angår den ældre iTunes, synes Apple ikke at have trukket stikket på det, men som softwaren skal imødekomme behovene hos Windows 7-brugere, der ikke har adgang til butikken. Det kan blive udfaset i sidste ende.

iTunes er en af ​​de mange apps, som Windows-brugere ønsker i Butik. Andre desktop-apps omfatter Google Chrome, men det ville kræve store ændringer i browseren, hvis Google ønsker det på Microsoft Store.

Download iTunes

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer