loader
bg-category
Intels 10nm Chips forsinkes igen; Ny "Whisky Lake" køreplan afsløret

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Netop som andre teknologibedrifter har Intel for nylig annonceret sine finansielle resultater og aflagt et kvartalsresultat. Virksomheden tjente første kvartal på 4,5 milliarder kroner, hvilket er 50% mere end sidste år. Midt i Meltdown og Specter fiasco er det en utrolig præstation.

Indtjeningsopkaldet viste også, at selskabet har oplevet nogle alvorlige problemer med sin 10nm fremstillingsproces. Som følge heraf vil selskabet sende mere 14nm arkitekturbaserede chips i år, som kaldes Whisky Lake til stationære computere og Cascades Lake Xeons til data center applikationer.

På Intels sprog arbejder virksomheden på at lave "procesoptimeringer og arkitektoniske innovationer" i den eksisterende 14nm-proces. Forsinkelsen har skubbet 10nm processorer til engang i 2019, i forhold til den forventede anden halvdel af 2018.

Det er ikke, at Intel ikke leverer 10nm silicium. Virksomheden gør det i mindre volumen. For at udbrænde produktionen og opfylde de udbredte krav, når det bliver almindeligt, skal Intel gøre mere arbejde.

Jeg ved, at det måske bliver lidt frustrerende for dig at holde styr på Intels navngivningskonventioner og deres fremstillingsprocesser. Men sådan er tingene. De fortsætter med at gøre tingene forvirrende, og vi fortsætter med at indhente.

Hvad er dine synspunkter om Intels nuværende chip lineup? Del dine tanker og fortsæt med at læse Fossbytes.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer