loader
bg-category
Windows 10 bliver mørkt tema filoversigter og ny strippet ned udgave

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Selvom det bare er sortfarvet, har et mørkt tema sin egen betydning i menneskers digitale liv. YouTube tilføjede et mørkt tema mode sidste år, og Windows 10 har også en mørk tilstand. Men den gode gamle File Explorer lever stadig i den herlighed, der er malet med hvid.

Det ser ud til Microsoft vil ændre dette med Redstone 5, og File Explorer vil snart komme til den mørke side. Rafael Rivera opdagede en mørk tema File Explorer i udvikling blandt de funktioner, som Microsoft holder skjult i Insider builds.

Heldigvis kan Riveras open source værktøj Mach2 bruges til at låse op for sådanne funktioner i Insider Builds. Når du har installeret værktøjet, kan du bruge følgende kode:

mach2 aktivere 10397285

Den traditionelle File Explorer kan få et mørkt tema, men Microsoft er også kendt for at arbejde på en UWP-filundersøger. Så det ville være interessant at se, hvilken af ​​de to bliver valgt til fremtiden.

Windows 10 Lean: En strippet ned Windows 10

Der er mere at komme med den næste store version af Windows 10: en nedskæring, der sendes uden ting som baggrunde, cd / dvd drivere og apps som RegEdit.

Dette ligner det, som Ubuntu er begyndt at tilbyde i form af minimal installation. Komponenterne bliver dog ikke sparket for evigt; folk kan tilføje dem efter installation af Windows 10 Lean på deres systemer.

Spottet af Twitter bruger Lucas (via MSPUser), den nye udgave er startet fragt med udgivelsen af ​​Insider Build 17650 (RS5). Som standard kører den i S-tilstand, men den er også identificeret som CloudE

Mens hovedformålet med Windows 10 Lean er uklart, er det en fordel, at det reducerer installationsstørrelsen med 2 GB sammenlignet med Windows 10 Pro.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer