loader
bg-category
7 computere kæmper mod hinanden for at blive "den perfekte hacker"

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Er automatiserede "computer hackere" bedre end menneskelige hackere? DARPA svarer positivt på dette spørgsmål og søger at bevise sit punkt ved hjælp af Cyber ​​Grand Challenge. Tävlingsfinalen vil indeholde syv kraftfulde computere, der kæmper mod hinanden. Vinderen af ​​konkurrencen vil udfordre menneskelige hackere på den årlige DEF CON hacking konference.

Det ser ud til, at Pentagon mener, at menneskelige hackere er for langsomme til at lokalisere sikkerhedsmulhullerne og fastsætte dem. For at gøre forandringer holder DARPA Cyber ​​Grand Challenge lige før den årlige DEF CON-hackingkonference, der afholdes i næste uge i Las Vegas.

DARPA søger at bevise, at dets computere er "de perfekte hackere". For at gøre det samme vil det vindende hold konkurrere mod de menneskelige hackere på DEF CONs årlige capture-the-flag event. Det vil også få en præmie på 2 millioner dollars.

For at konkurrere i denne udfordrings finale er syv hold blevet udvalgt. Disse indgange fra sikkerhedsbranchen og forskningsområderne vil pitre mod de computere, der leveres af DARPA. Disse computere kører DARPAs specielle softwarepakke udviklet til denne begivenhed.

Disse syv hold blev valgt fra den indledende fase af en konkurrence holdt sidste sommer. De er nu givet $ 750.000 og en kraftfuld computer med 16TB hukommelse og 1.000 processor kerner.

For at score point og vinde konkurrencen, skal deltagernes computer finde og udløse fejl i modstanderspils software. De skal tage sikkerhedsforanstaltninger og forsvare deres eget system, selvfølgelig.

DARPA-programlederen, Mike Walker, som leder dette projekt, siger, at DARPA har til formål at skabe et autonomt system, der kan registrere sikkerhedsfejlene i en software på egen hånd og patchere det samme uden nogen sammenbrudshændelse. Han hævder, at sådanne bestræbelser er en måde at gøre verden til et sikrere sted.

Sikkerhedsfejl i software går ubemærket i omkring 312 dage i gennemsnit, ifølge Walker. Han tilføjer, at efter nogle fejl er bemærket af sikkerhedseksperter, tager det lidt tid at forstå det og udvikle en løsning.

DARPAs Cyber ​​Grand Challenge har til formål at fastholde denne cyklus ved at anvende bot hackere, der kan finde et problem alene på få minutter eller sekunder.

"Hvis teknologien er demokratiseret, tror vi ikke på, at ufarligt misbrug vil være muligt, fordi de fejl, der bliver fundet, allerede er blevet patched," sagde Walker.

Er du enig i DARPAs synspunkter? Er computer hackere mere effektive at menneskelige hackere? Del dine synspunkter i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer