Microsoft opdrætter Chrome's sikkerhed med Windows Defender Extension

Microsoft opdrætter Chrome's sikkerhed med Windows Defender Extension
Microsoft opdrætter Chrome's sikkerhed med Windows Defender Extension
Anonim

Når det kommer til sikkerhed, ser Microsoft ud til at satse meget på Windows Defender-teknologier, der finder et hjem i Windows 10, Edge-browseren og andre Microsoft-produkter.

Virksomheden har taget et andet skridt og bragt Edges sikkerhedsfunktioner til Google Chrome i form af en udvidelse kaldet Windows Defender Browser Protection.

Microsoft siger, at udvidelsen konstant søger ondsindede links, mens du surfer på internettet og advarsler, når det matcher noget med sin database. For eksempel linkene i phishing-e-mails og websteder, der lider brugere til at installere malware på deres computer for at forsegle personlige oplysninger og finansielle detaljer.

Google Chrome har også indbyggede sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte brugerne mod usikre websteder og andre skadelige aktører. Men Microsoft citerer 2017 testresultater fra NSS Labs, hævder, at Edge tilbyder langt bedre beskyttelse end Chrome og Firefox.

I forhold til Edge (99%) tilbyder Chrome 87% beskyttelse mod phishing-angreb, og Firefox er på 70%.

Du kan downloade Windows Defender Browser Protection ved hjælp af dette link.

I tilfældet forhindrer udvidelsen dig fra at besøge et websted, der er fint; Du kan slukke for skiftknappen, der siger "Beskyt mod mistænkelige og ondsindede websteder." Det indeholder også et link til Microsofts fortrolighedserklæring, fordi det selvfølgelig siger, at en udvidelse af denne art skal overvåge folks browsningsaktiviteter.

Populært emne.