loader
bg-category
Ubuntu 18.04: Op til 10% hurtigere installation, vil ikke indeholde nyt GTK-tema

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Udviklingen af ​​Ubuntu 18.04 Bionic Beaver LTS foregår i fuld gang. For nylig blev vi mødt med Beta 1 udgivelserne til opt-in smag. Vi har også udarbejdet en altid opdateret artikel om Ubuntu 18.04-funktionerne for at sikre, at du forbliver i know.

Tale om de ændringer, der kommer til den kommende LTS-udgivelse, var et nyt GTK-tema, der gav Ubuntu en makeover, blandt de mest forventede. Det ser imidlertid ud til, at det nuværende Ambiance GTK tema bliver fragt med 18.04.

I henhold til OMGUbuntu sender Bionic Beaver ikke det nye tema, da det har mange udestående fejl og "igangværende huller i brug af hjørnesager". Det siger sig selv, at temaet også mangler virkelige test på en bredere skala . Det giver mening, da udviklerne helt sikkert ønsker at sende et helt stabilt tema til en udgivelse med fem års støtte.

Temaet, som er under udvikling af samfundet, hedder CommuniTheme; den er baseret på adwaita, standard upstream-GNOME-temaet.

Men rolig. Ikke alt er tabt.

Holdet har planlagt at inkludere temaet i Ubuntu 18.10 udviklingscyklus for at sikre mere omfattende test. Desuden kan det også omdannes til en Snap app for at tilføje en ny GNOME-session til login-skærmen. Det sikrer, at brugerne hurtigt kan få smagen af ​​det nye tema uden at skulle installere tweaks osv.

I relaterede nyheder, som i en nylig postering på Ubuntu mailingliste, tilføjer udviklingsholdet support til zstd-komprimeringsalgoritme udviklet af Facebook.

Zstd tilbyder højere dekompressionshastighed sammenlignet med xz og gzip. Ved at køre zstd på niveau 19 har holdet opnået en hurtigere installationshastighed på omkring 10%.

Dommerne overvejer også at give denne implementering en fryse undtagelse. Ved 18.10 frigivelse forventer de også at tænde det som standard.

Læs andre kommende ændringer, der kommer til Ubuntu 18.04 her i denne dedikerede artikel.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer