Apple frigiver sine egne high-end øre-hovedtelefoner: Rapport

Apple frigiver sine egne high-end øre-hovedtelefoner: Rapport
Apple frigiver sine egne high-end øre-hovedtelefoner: Rapport
Anonim

Da Apple introducerede AirPods sidste år, blev det en skidt af vittigheder. Men i løbet af de seneste måneder har dette lydtilbehør vundet popularitet og skubbet virksomheden til at gøre mere i dette segment. Lige tidligere i år begyndte Apple allerede at sende HomePod.

Ifølge KGI-analytiker Ming-Chi Kuo, der praler af en imponerende track record, når det kommer til Apple-relaterede nyheder, planlægger virksomheden at frigive Apple-mærket over-ear-hovedtelefoner. Det er værd at bemærke, at selskabet allerede ejer hovedtelefon firmaet Beats, som det købte for 3 milliarder dollar i 2014.

Det vil ikke være forkert at antage, at Apple vil fortsætte med at skubbe trådløs lyd og fokusere på bekvemmeligheden af en verden uden ledninger. Selv om Apple ejer Beats, bør vi forvente en anden lydoplevelse. Mens Beats leverer bas-heavy performance, kan Apples hovedtelefon være fokuseret på at afbalancere lydkvaliteten.

Det vil også være interessant at bemærke, hvilken slags chip Apple sætter i hovedtelefonerne. Virksomheden bruger allerede W1-chip i AirPods til nem parring og kraftig A8-chip i HomePod til en afbalanceret lyd.

I øjeblikket har vi ikke en specifik lanceringstidslinje, men du kan forvente, at det kommer til at slå scenen i 2018 Q4.

Det er ikke alt. Der er også andre relaterede nyheder. Kuo mener, at Apple på grund af stigende efterspørgsel og en forventet vækst på 100-200% i 2018 ser frem til at fremskynde produktionen af AirPods. Desuden forventes selskabet også at frigive en opdateret version af AirPods i anden halvdel af 2018.

Gør disse kommende lydhardware fra Apple ophidset? Del dine synspunkter i kommentarfeltet og hold dig opdateret.

Populært emne.