Samsung Galaxy S9 og S9 + udgivet med "Reimagined Camera" - kan det slå pixel 2?

Samsung Galaxy S9 og S9 + udgivet med "Reimagined Camera" - kan det slå pixel 2?
Samsung Galaxy S9 og S9 + udgivet med "Reimagined Camera" - kan det slå pixel 2?
Anonim

Udbredte lækager er blevet en integreret del af enhver højteknologisk tech lancering i disse dage-Samsung Galaxy S9 var ingen undtagelse. Som følge heraf var der ikke meget tilbage til fantasien. Den nye Galaxy S9 og S9 + ser meget ud som deres forgængere. Dette er ikke en dårlig ting, da Galaxy S8 var en af de bedste smartphones, der blev udgivet sidste år.

Så hvad sætter Samsungs nyeste tilbud fra hinanden? Med disse nye enheder lanceret på MWC 2018 hævder firmaet at bringe en ny og forbedret kameraopsætning. Men før du fortæller om det, lad mig liste alle de grundlæggende specifikationer for S9 og S9 + modellerne -

  • Snapdragon 845 / Exynos 9810 processorer
  • 4 GB RAM
  • 5,8-tommers QHD Super AMOLED-skærm
  • 64 GB internt lager (udvideligt)
  • 3.000 mAh batteri
  • IP68 vandtæt
  • Stereohøjttalere
  • Bluetooth 5.0
  • AR Emoji

Hvis du går til den dyrere og mere kraftfulde Plus-model, får du 6 GB RAM, større 6,2 tommer skærm, 3.500 mAh batteri og sekundært tele kamera.

Kom tilbage til kameraet, det er fokus for denne enhed. 12MP kamerasensoren leveres med en mekanisk justerbar variabel apertur opsætning - f / 1.4 objektiv til 28 procent mere lys i mørke forhold og f / 2.4 objektiv til udendørs optagelse. Lige fra kameraappen kan du nemt skifte mellem de to åbninger.

Sensoren leveres med en forbedret autofokus teknologi til nemmere og pålidelig optagelse. Som i Samsung indfanger enheden 30% bedre lys med lavt lys med bedre støjreduktion i flere rammer. Det vil være interessant at se, om den virkelige verdens præstationer vil kunne slå Pixel 2's kamera.

En anden højdepunkt ved S9s kamera er Super Slow-Mo videoen. Sammenlignet med standard 240 FPS registreres S9 ved 960 FPS for 4 gange langsommere videoer.

Samsung har også introduceret iPhone X-inspireret AR Emoji. Arbejdet er som forventet - kameraet scanner dit ansigt for at skabe et detaljeret kort over dit ansigt og bruger det samme til at skabe 3D-tegnet.

Taler om prisen, Samsung Galaxy S9 vil koste dig $ 720, og S9 + vil være tilgængelig på $ 840. Disse telefoner vil være til rådighed for forudbestilling i marts, og du kan forvente, at fragt finder sted fra den 16..

Hvad var dine foretrukne Samsung Galaxy S9 og S9 + funktioner? Del dine synspunkter med os og hold dig opdateret.

Populært emne.