Deaktiver Flash Player !! Kritisk sårbarhed giver væk din systemkontrol

Deaktiver Flash Player !! Kritisk sårbarhed giver væk din systemkontrol
Deaktiver Flash Player !! Kritisk sårbarhed giver væk din systemkontrol
Anonim

Hvis du stadig er blandt de netizens, der bruger Flash Player, er her vigtige nyheder for dig. I en sikkerhedsrådgivning, der blev offentliggjort torsdag, afslørede far Adobe en kritisk ekstern kodekørsel, der findes i Adobe Flash Player 28.0.0.137 og tidligere versioner.

Adobe sagde, at sårbarheden (CVE-2018-4878) udnyttes i naturen til at levere "begrænsede målrettede angreb mod Windows-brugere", der giver angriberen mulighed for at tage kontrol over systemet. Det påvirker dog også macOS, ChromeOS, Linux-brugere, der kører følgende software (v28.0.0.137 og nedenfor):

  • Adobe Flash Player Desktop Runtime (Windows, Macintosh)
  • Adobe Flash Player til Google Chrome (Windows, Macintosh, Linux og Chrome OS)
  • Adobe Flash Player til Edge og IE 11 (Windows 10, 8.1)
  • Adobe Flash Player Runtime (Linux)

Angrebene kan udføres ved hjælp af websider med flashindhold, men også via e-mail, der indeholder dokumenter med indlejret skadeligt flashindhold. Adobe har anbefalet, at Beskyttet visning til Office skal aktiveres, hvilket åbner potentielt farlige Office-filer i skrivebeskyttet tilstand.

Adobe er endnu et problem en sikkerhedsrettelse, der adresserer flash playerens fjernkørsel til ekstern kode. Brugere opfordres til at deaktivere flash-afspilleren, indtil opdateringen ankommer den 5. februar. Tilstedeværelsen af Flash Player reduceres allerede på hjemmesider på tværs af internettet, og Adobe har tidligere annonceret udførelsesdatoen. Så det vil ikke forårsage nogen problemer, selvom brugerne afinstallerer Flash Player, hvis de ikke bruger det regelmæssigt.

Hvis du har Flash Player, der kører på dit system, kan du tjekke versionen ved at besøge en webside med Flash-indhold. Højreklik på indholdet og klik på 'Om Adobe (eller Macromedia).' Du kan også besøge denne side for at tjekke det samme. I Windows 10 kan du besøge Indstillinger> Apps. Klik på Adobe Flashs indtastning på listen, og den vil vise den nøjagtige version.

Populært emne.