Google ønsker at oprette 'USB Of Styluses', tilsluttes Universal Stylus Initiative

Google ønsker at oprette 'USB Of Styluses', tilsluttes Universal Stylus Initiative
Google ønsker at oprette 'USB Of Styluses', tilsluttes Universal Stylus Initiative
Anonim

Når vi tænker på styluser, husker vi normalt de tynde plastikstifter, der tillod os at bruge touch-enheder med præcision. Den kom mere avancerede teknologier som Samsung S Pen, Apple Pencil og Windows Ink.

Smerten her er deres beslutningstagere har begrænset disse teknologier til at understøtte et begrænset antal enheder. Det er grunden til, at Universal Stylus Initiative (USI) blev til stede. Det gør det samme, der blev gjort i tilfælde af mobile enheder ved at gøre mikro USB-stik udbredt, undtagen iPhones.

USI arbejder på en åben stylus standard for at bringe krydskompatibilitet mellem enheder fra forskellige producenter. Nonprofitorganisationen udgav sin første, ikke-proprietære aktive stylus-specifikation, kaldet USI 1.0, i 2016 for OEM'er og uafhængige hardwareleverandører.

Specifikationen gør det muligt for producenterne at oprette en ny generation af stylus, der kan give konsumenterne en konsistent, brugerdefineret og interoperabel oplevelse. Det er ligesom dit USB-flashdrev fungerer på en kompatibel enhed. Desuden kunne specifikationen endda tillade op til 6 USI-styluser til at fungere på en enhed samtidigt.

Nu har Google sammen med fem andre firmaer sluttet sig til USI, som omfatter bl.a. Dell, LG Display, Sharp osv. Google er for øjeblikket et promotormedlem, hvilket betyder, at det vil være en del af bestyrelsen og være blandt USI-medlemmerne med maksimale beføjelser.

Kilde: USI

Populært emne.