loader
bg-category
Haler 3.4 Linux Distro Udgivet Med Meltdown And Specter Patches - Få det her

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Linux anses for at være grundlaget for et af de mest sikre operativsystemer rundt. Ud af alle de tilgængelige Linux distro muligheder, anses Tails for at være den mest sikre. På grund af screwups på vegne af chipmakers blev næsten alle operativsystemer påvirket, herunder Hale.

Som et resultat af kombinerede afbødningstrin taget af kerneudviklere og hardwareproducenter har Tails indarbejdet fixerne og skubbet den nye udgivelse i form af Hale 3.4. Du kan læse vores indledende artikel om Meltdown and Specter for mere grundlæggende detaljer.

Som normalt leveres Tails 3.4 med sædvanlige sikkerheds patches og fejlrettelser. "Haler 3.4 fastgør det meget rapporterede Meltdown-angreb, og indeholder den delvise reduktion for Specter," siger rapporten om udgivelsen.

Andre faste problemer afsendt Haler 3.4 er:

  • Langsom start af haler
  • Ikke sletter pakker efter installationen
  • Installation af pakker ikke korrekt
  • Forsvigende ikoner af uBlock Origin i Tor

Hvis du allerede kører Hale 3.2 og 3.3, får du fordelene ved den automatiske opgradering til 3.4. Hvis du ønsker at fortsætte med en frisk installation af Haler 3.4, skal du finde downloadlinkene her.

Et par problemer er også til stede i denne udgave. Den grafiske sprøjteskærm under opstart forsvinder normalt; udviklerne har opfordret brugerne til at ignorere dette problem, hvis din installation fungerer fint. Et andet problem omhandler manglen på sidebar i dokumentation afsendt i haler.

Denne udgivelse har også startet udviklingen af ​​haler 3,5; den bliver udgivet den 23. januar.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer