loader
bg-category
Opera 50 Gets Cryptocurreny Mining Protection til Stop Cryptojacking

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Du kan ikke se på Opera på samme måde som i Chrome, og for nylig Firefox. Men Kroms 22-årige bror fra en anden mor har opretholdt sin tilstedeværelse på markedet.

Opera Software har udarbejdet en ny funktion, der kan tvinge mange mennesker til at installere browseren på deres enheder. Den kommende store version af browseren, Opera 50, vil være i stand til at forhindre websteder i at minde Bitcoin fra din computer, hogge alle ressourcerne og få maskinen til at gribe for luft.

Funktionen, mærket som "NoCoin (Cryptocurrency Mining Protection)" er i øjeblikket en del af beta-versionen af ​​Opera integreret i ad-blockeringsværktøjet.

Cryptocurrency mining beskyttelse i Opera kan aktiveres ved at gå til Indstillinger> Basic. Se under afkrydsningsfeltet NoCoin under anbefalede lister.

I tillæg til Bitcoin stopper cryptocurrency minedrift beskyttelse også krypteringen af ​​andre digitale valutaer, herunder Ethereum og Litcoin.

Anti-Cryptocurrency Mining-funktionen kan være meget nyttig, da de stigende priser på Bitcoin og andre kryptomønter har motiveret flere mennesker til at minde dem ved hjælp af andre ressourcer. Minedrift er faktisk ikke begrænset til computere og smartphones. Det kan også gøres på en Tesla-bil og ved hjælp af en speciel dragt.

Du kan finde downloadlinkene til beta-versionen i Operas blogindlæg.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer