RIP Open Web: FCC officielt stemmer for at dræbe net neutralitet

RIP Open Web: FCC officielt stemmer for at dræbe net neutralitet
RIP Open Web: FCC officielt stemmer for at dræbe net neutralitet
Anonim

Det seneste års indsats foretaget af amerikanske borgere er blevet afvist af Federal Communications Committee under ledelse af Ajit Pai, som netop har stemt for at ophæve de netneutralitetsregler, der er oprettet under Obama-administrationen. Det ser ud til at julen kom ret tidligt for internetudbydere.

I denne proces med at dræbe netneutralitet var afstemningen 3 til 2. Langt partiets linjer stemte republikanske kommissærer for ordren; Demokratiske Kommissioner stemte imod det samme. Mens Pai betegnede sin ordre som "Gendannelse af internetfrihed", sagde demokrat Mignon Clyburn, at det skulle kaldes "ødelægge internetfrihed."

Nu vil bredbånd ikke blive klassificeret som en afsnit II-tjeneste. Som et resultat af denne ændring vil FFC ikke fungere som en aktiv regulator for bredbåndsbranchen, så virksomhederne kan sprænge eller blokere websteder / indhold efter deres ønske. De rige teknologispillere vil kunne benytte tjenester som betalte prioriteringer. Imidlertid skal internetudbydere oplyse sådan praksis.

Det er ikke alt. Nu vil amerikanske stater ikke kunne tilsidesætte den nye ordre med deres egen lovgivning.

"Internettet er den største fri markedsorientering i historien. Hvad er ansvarlig for den fænomenale udvikling af internettet? Det var bestemt ikke tunghændet statslig regulering, "sagde Pai før afstemning, ifølge Ars Technica. "Efter dagens stemme vil amerikanske forbrugere stadig kunne få adgang til de websteder, de ønsker at besøge," tilføjede han.

"Som et resultat af dagens uhyggelige handling vil vores bredbåndsleverandører få ekstraordinær ny kraft fra dette agentur. De vil have beføjelse til at blokere hjemmesider, gashandling og censur online indhold, "sagde demokrat Jessica Rosenworcel.

"De vil have ret til at diskriminere og favorisere internettet trafik af de virksomheder, som de har pay-to-play arrangementer og ret til at sende alle andre til en langsom og ujævn vej," tilføjede hun.

"Måske vil flere udbydere stille roligt udbetalt betalte prioriteringspakker, der gør det muligt for dybpostede spillere at skære køen. Måske en vertikalt integreret bredbåndsudbyder beslutter at det vil favorisere egne apps og tjenester. Eller nogle værdifulde Internet-of-Things-trafik vil blive genstand for et ekstra gebyr. Måske vil nogle af disse handlinger blive dækket af ikke-oplysningsaftaler og indpakket i obligatoriske voldgiftsklausuler, så det vil være en overtrædelse af kontrakten for at offentliggøre dem offentligt eller tage udbyderen til retten over enhver forseelse. Nogle kan sige: "Selvfølgelig vil det aldrig ske." Efter dagens afstemning, hvad vil der være på plads for at stoppe dem? "Fortsatte Clyburn.

Denne udvikling betyder, at en ny og større kamp lige er begyndt. Men ikke alt er tabt. Du kan forvente forskellige retssager henvendelse til domstole i nær fremtid. Kongressen har også beføjelse til at vedtage en lov og gøre tingene rigtige.

Hvad er dine synspunkter om denne net neutralitet stemme? Hvad skal det være i fremtiden? Del dine synspunkter og blive en del af diskussionen.

Populært emne.