loader
bg-category
Hvad er Bitcoin Gold? Hvorfor er Bitcoin Splitting for anden gang?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Tidligere i år i august oplevede vi splittelsen af ​​Bitcoin som følge af dannelsen af ​​en ny hård gaffel med navnet Bitcoin Cash (BCC). Sammenlignet med den eksisterende bitcoin understregede BCC høj hastighed og transaktionsvolumen. Det øgede også blokstørrelsen til 8 MB og fjernede SegWit2x-forslag.

Nu er Bitcoin på vej til at blive forked til en anden digital valuta ved navn Bitcoin Gold. Så lad os svare på nogle af de populære forespørgsler, som forvirrer kryptocurrency-entusiasterne:

  • Zcash
  • Chia
  • litecoin
  • Bitcoin Cash

Hvorfor oprettes Bitcoin Gold?

Det er en almindelig kendt kendsgerning, at som flere bitcoins bliver mined, på grund af den stigende vanskelighed, er der behov for mere og mere kapital til at udføre minedrift. Som følge heraf dominerer lande som Kina, hvor elektricitet er meget billigere, Bitcoin-minedriften.

Indtast Bitcoin Gold (BTG). Denne nye gaffel har til formål at gøre Bitcoin minedriften decentraliseret igen. Den nuværende Bitcoin mining algoritme, SHA256, som blev valgt af Satoshi Nakamoto, favoriserer dem, der har dedikeret og dyr minedrift hardware. Med en algoritme ved navn Equihash sigter Bitcoin Gold på at give en gennemsnitlig computerbruger mulighed for at bruge sin GPU til min digitale valuta.

Du kan læse Bitcoin Gulds køreplan her.

I en relateret nyhed er Bitcoin Gold-webstedet under et massivt DDoS-angreb, med 10 millioner forespørgsler pr. Minut:

Massivt DDoS-angreb på vores cloud-site. 10M forespørgsler pr. Minut. Vi arbejder med udbyderne for at forbyde alle IP'erne. Vi kommer snart op!

- Bitcoin Gold [BTG] (@bitcoingold) 24. oktober 2017

Har Bitcoin Gold gaffel fundet sted? Hvornår kan jeg minde det?

Mens der ikke var nogen specifik timing af gaffelen, havde Bitcoin Gold ved Bitcoin Block 491.407 besluttet at stoppe med at følge hovedblokken og begynde at implementere sine egne regler. Som det viser sig, har den planlagte Bitcoin Gold hard gaffel fundet sted før den forventede 24. oktober midnat.

Du kan dog ikke min BTG med det samme. Den første runde blokke vil blive allokeret til udviklingsholdet. Efter 1. november forventes kode- og minedriftssoftwaren at være åben for offentligheden.

Snapshot tid! pic.twitter.com/3nt2a1PDQK

- Bitcoin Gold [BTG] (@bitcoingold) 24. oktober 2017

Sådan konverteres min Bitcoin til Bitcoin Gold?

Hvis du ejer Bitcoin, får du Bitcoin Gold til 1BTC = 1BTG. For at få dine hænder på samme, skal du flytte din Bitcoin til en tegnebog, der understøtter Bitcoin Gold.

Mens der er nogle udvekslinger og tegnebøger, der støtter Bitcoin Cash, har store spillere som Coinbase besluttet at holde af. Dette skyldes, at holdet endnu ikke har offentliggjort koden.

"Coinbase kan ikke støtte Bitcoin Gold fordi dets udviklere ikke har gjort koden tilgængelig for offentligheden til gennemgang," siger Coinbase. "Dette er en stor sikkerhedsrisiko."

Selvom ideen om en Bitcoin-gaffel, der kunne nedbrydes ved hjælp af dit desktop-GPU, virker interessant i øjeblikket, ville det være værd at bemærke, hvordan tingene går ud i den næste uge. Der er et hul på 1 uge mellem frigivelsen af ​​minedrift og gaffel, hvilket kunne være en test af brugerinteresse.

Hvordan føler du dig om Bitcoin Cash? Skal det være den næste store ting i kryptokurrencyens verden? Glem ikke at dele dine synspunkter og blive en del af samtalen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer