loader
bg-category
Se på NSFW Sites? Microsoft Edge maj aktiverer automatisk inkognitomodus

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Sandsynligvis er dette nye Microsoft-patent, hvad mange mennesker måske har haft i hemmelighed i årevis. Med titlen "Automation of Browsing Mode Switching" beskriver patentoplysningerne en funktion, der kan tillade en webbrowser, som f.eks. Microsoft Edge, at aktivere Privat Mode automatisk, når den registrerer et "anstødeligt" websted, der gennemses.

Næsten hver webbrowser kommer med en ekstra tilstand kaldet Incognito eller Private mode. Men til tider, når det er mest brug for, glemmer brugerne at tænde det. Og resten bliver historie.

Hvad der er vigtigt at tænke her, er, hvordan Microsoft Edge ville afgøre, om en hjemmeside er NSFW, og automatisk tilstandskobling skal ske. Sandsynligvis ved at overvåge en persons browseraktivitet hele tiden eller verificere hjemmesidens domæner mod databasen i skyen, hvilket kan gøre folk lidt ubehagelige.

Omfanget af domænerne er dog ikke begrænset til specielt indhold, men websteder, der indeholder folks medicinske oplysninger eller andre følsomme data, kræver også, at privat browsingfunktion er aktiveret.

Anyways er det uklart, om Microsoft faktisk ville opbygge en sådan funktion. Men hvis det kommer, kan det give Edge en lille kant over andre webbrowsere. Dette patent minder også om et Arduino-projekt, der automatisk lukker døren, når Incognito-tilstand er tændt.

Du kan læse mere om patentet ved hjælp af dette link.

via MSPUser

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer