loader
bg-category
Firefox "Breach Alerts" vil advare, hvis du besøger en 'Hacked' Website

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Endnu en ting kommer til at tilføre kapaciteten i den nyligt udgivne Firefox 57 aka Firefox Quantum.

Mozilla arbejder på en ny funktion til Firefox, kaldet Breach Alerts, som vil advare brugere, når de besøger et websted, om det blev hacket i fortiden eller ej.

Mozilla har lavet sammen med hjemmesiden "I have been pwned", hvis data vil blive brugt til at underrette brugere om eventuelle brud på data. HIBPs Troy Hunt bekræftet via en tweet at funktionen er i værkerne.

Så mange mennesker har nu arbejdet ud, ja, vi laver nogle fantastiske ting med @mozilla og @haveibeenpwned 😎 https://t.co/UFW0CNLGtk

- Troy Hunt (@troyhunt) 22. november 2017

Firefox's nye advarselssystem er i øjeblikket i de tidlige udviklingsstadier. Det er uklart, hvordan det ville fungere, og hvor langt tidligere Breach Alerts ville gå, når der rapporteres databrud til brugerne.

Ifølge GitHub-repetitionen fra Mozilla-ingeniøren, der arbejder på Breach Alerts-projektet, vil advarselsmeddelelserne fokusere mere på de seneste sikkerhedsbrud.

Advarselsmeddelelserne vil også indeholde et "Lær mere" -link, som vil tage brugerne til en supportside, der indeholder dokumentation om brud på data. Yderligere vil Breach Alerts også tilbyde Firefox-brugere en opt-in-tjeneste for at få besked om fremtidige databrud via e-mail.

Hvis du er en udvikler interesseret i projektet, kan du kompilere prototypen til stede i GitHub repo og teste den i Firefox Developer Edition.

Hvad er dine synspunkter om Firefox-sikkerhedsfunktionen? Sæt dine tanker i kommentarerne.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer