470.000 filer: CIA udgiver 321 GB digitalt bibliotek af Osama Bin Laden

470.000 filer: CIA udgiver 321 GB digitalt bibliotek af Osama Bin Laden
470.000 filer: CIA udgiver 321 GB digitalt bibliotek af Osama Bin Laden
Anonim

En bærbar computer eller computer, der har regelmæssige ting som film, memes, videoer osv. Bliver meget mere interessant, når du ved, at det tilhørte Osama Bin Laden. For at øge gennemsigtigheden og den offentlige forståelse af Al Qaida og dets tidligere leder har CIA udgivet offentligheden omkring 470.000 yderligere filer, der blev taget i maj 2011, raid på Ladas sammensætning i Pakistan.

Før du går videre og begynder at udforske arkivet, skal du ikke glemme at læse denne erklæring fra CIA: "Mens filerne gennemgik interagency-gennemgang, er der ingen absolut garanti for, at al skadelig software er fjernet."

Denne udgivelse er blevet kaldt "ekstra", fordi et andet materiale er blevet udgivet tidligere af Office of Director of National Intelligence. Den nye udgivelse er omkring 321 GB stor og indeholder dokumenter, billeder, videoer, lydoptagelser osv. Uden en overraskelse indeholder den også Al Qaida propaganda og planlægningsdokumenter, udkast til sådanne videoer og hjemmevideoer af Ladas søn Hamza.

"Dagens udgivelse af genoprettede al-Qa'ida breve, videoer, lydfiler og andre materialer giver mulighed for det amerikanske folk til at få yderligere indsigt i planerne og arbejdet i denne terrororganisation," sagde CIA direktør Pompeo.

Det frigivne materiale indeholder også software operativsystemfiler, kopier af film, pornografi, malware osv. Nogle følsomme materialer holdes tilbage fra udgivelsen.

CIA har også delt listen med ophavsretligt beskyttede videoer og film som biler, istid, The Story of India, de tre musketerer osv.

En stor del af det frigivne materiale er de cachelagrede websider og andet internetindhold, som Bin Laden har set offline. Der er også scanning af aviser, lærebøger, magasiner.

Populært emne.