Windows 10 "TruePlay": Microsoft tilføjer ny anti-cheat beskyttelse til gamere

Windows 10 "TruePlay": Microsoft tilføjer ny anti-cheat beskyttelse til gamere
Windows 10 "TruePlay": Microsoft tilføjer ny anti-cheat beskyttelse til gamere
Anonim

Hvis du er en gamer, er der chancer for, at du måske kører Windows på din maskine. I de seneste år har Linux distros for gaming gjort deres tilstedeværelse følt, men de har stadig meget grund til at dække.

For spiludviklere, der ønsker at stoppe snyderne fra at vise deres tricks under gameplayet, har Microsoft tilføjet et nyt systemniveau API med Windows 10 Fall Creators Update.

Navngivet TruePlay, vil denne nye funktion hjælpe udviklerne med at få bedre kontrol over spil og mærke det som en beskyttet proces. Dette vil lade spillet registrere og stoppe udenfor angreb, herunder programmer, der ændrer spilets hukommelse.

Hvis baggrundsmekanismen finder noget ondt, bliver betaleren advaret. De relaterede data kan også sendes til spiludvikleren. Denne datadeling finder kun sted, hvis der opdages en snyding. Hvis du er for skeptisk til dine data, har du også mulighed for at deaktivere funktionen.

Denne funktion blev først plaget i Windows 10 Preview builds udgivet i juni. Derefter blev det kaldt Game Monitor.

Som et resultat af denne funktion kan vi i de kommende måneder forvente, at spil, der sendes med TruePlay support, er aktiveret. Det er også værd at bemærke, at Windows 10 TruePlay kun er tilgængeligt for Windows Universal Platform-spil.

Fandt du TruePlay-funktionen spændende nok? Glem ikke at dele dine synspunkter med os.

Populært emne.