"Linux On Galaxy" bringer dine foretrukne Linux Distros på smartphones

"Linux On Galaxy" bringer dine foretrukne Linux Distros på smartphones
"Linux On Galaxy" bringer dine foretrukne Linux Distros på smartphones
Anonim

Teknologibedrifter har arbejdet tidligere for at lade dine smartphones arbejde som stationære computere; Microsofts kontinuitet er den mest bemærkelsesværdige indsats i denne retning. Det seneste forsøg blev foretaget af Samsung. Selskabet, med lanceringen af sine flagskibs Galaxy S8, introducerede den nye DeX dock. Ved at bruge $ 150 kan man få en velkendt pc-grænseflade og tilslutte enheden til en stor skærm.

I en beslægtet udvikling, som helt sikkert vil gøre Linux-entusiaster begejstret, har Samsung meddelt, at det arbejder på en applikation, der giver dig mulighed for at køre forskellige Linux-distributioner på Galaxy-smartphones.

Kaldet "Linux On Galaxy", vil denne applikation lade dig bruge DeX til at slå din smartphone til en stationær pc. Ved at forbinde en mus og tastatur kan du bruge mange stationære apps.

Denne app udvikles med udviklerfællesskabet i tankerne. "Nu kan udviklere kode ved hjælp af deres mobiler på farten og problemfrit fortsætte opgaven på en større skærm med Samsung DeX," siger meddelelsen.

Linux On Galaxy vil blive installeret som en app på din smartphone. Du kan køre flere Linux distros som Ubuntu eller Debian og arbejde i et Linux OS miljø.

I øjeblikket er Linux On Galaxy app ikke tilgængelig. Du kan dog besøge dette link og tilmelde dig de seneste opdateringer.

Hvis du er interesseret i andre Linux-smartphone-indsatser, er du velkommen til at læse vores dækning af Librem 5 og postmarketOS.

Er du spændt på at vide om Samsungs bestræbelser på at bringe Linux på din smartphone? Glem ikke at dele dine synspunkter.

Populært emne.