loader
bg-category
Tillykke Hacking Team: Efter regeringer har nu terrorister dine værktøjer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Denne søndag blev der i en massiv data brud på Hacking Team omkring 400 GB interne dokumenter, spyware kildekoder og værktøjer udsat. Nu beklager internet fjendens Hacking Team, at dets værktøjer til at injicere malware i pc'er nu er med terrorister og udpressere.

Det italienske sikkerhedsfirma har udstedt en erklæring på sit websted med henvisning til, at denne lækage har skabt en meget farlig situation, og kriminelle sind kan bruge sin hacking software til at udbrede angreb. Den lækkede kode, der udnytter sårbarheder i Adobe Flash og Windows, er allerede faldet i hænderne på kriminelle. Det er Hacking Team, der skal skyldes, da de forlod en sådan ondsindet kode noget sted usikkert for nogen at stjæle.

Den gode nyhed er, at Adobe har patchet en sådan fejl i sin plugin til Flash, og ingeniørerne hos Microsoft arbejder på at rette op på sårbarheden af ​​kernel-driveren.

Hacking Team har accepteret, at det sælger spyware til regeringer og dets agenturer i erklæringen. Det siger nu, at den software, der udelukkende blev solgt til regeringer og agenturer, er blevet kompromitteret, og kriminelle kan bruge den. De vurderer i øjeblikket situationen for at se, om faren kunne formindskes.

Hacking Team siger: "Vi mener, at dette er en yderst farlig situation" - (prædik fredens værger, vi lytter).

Hacking Team blev angrebet denne søndag af nogle ukendte hackere, der udtog alt indhold og sendte det online sammen med en lang liste over organisationer og regeringer, der brugte spyware. Bortset fra Saudi-Arabien, Rusland, Sudan og mere var den amerikanske regering også modtager.

Hacking Team sagde, at alle sine kunder er holdt op med at bruge værktøjerne. Men det er stadig at se, hvordan de skal løse problemet med softwarekoder, der er publiceret på GitHub, forskellige websites og BitTorrent-netværk.

Kommenter nedenfor for at udtrykke dine synspunkter.

Abonner på fossBytes nyhedsbrev til regelmæssige sikkerhedsnyheder og opdateringer.

For flere opdateringer og interessante historier fra fossBytes, abonner på vores nyhedsbrev. [newsletter_signup_form id = 1]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer