Efter 12 år er YouTubes logo ændret for første gang | Nye funktioner er her

Indholdsfortegnelse:

Efter 12 år er YouTubes logo ændret for første gang | Nye funktioner er her
Efter 12 år er YouTubes logo ændret for første gang | Nye funktioner er her
Anonim

Det var i 2005, da videoen "Me at the Zoo" blev uploadet på en ny hjemmeside. Hurtig frem 12 år senere, og vi ser YouTube, sandsynligvis verdens største videodelingstjeneste.

I en meddelelse, der blev offentliggjort i går, afslørede YouTube nogle betydelige ændringer, der blev gennemført på tværs af forskellige platforme, hvor tjenesten eksisterede.

Den allerførste er et fuldstændigt redesignet logo, som nu er i form af det velkendte spilleikon og YouTube skrevet ud for det.

Firmaet siger, at de gjorde det nye logo til at passe forskellige scenarier. Når der f.eks. Er mangel på plads på enhedens skærm, kan Play Icon i sig selv repræsentere det komplette logo.

YouTubes overordnede udseende har også set mange ændringer i løbet af årene, den seneste er inspireret af Martial Design, som oprindeligt var beregnet til Android-enheder, men senere blev vej til andre Google-produkter. For skrivebordet ruller det nye design ud som vi taler, og det suppleres af YouTubes filmiske mørke tema.

Image
Image

Hvad er nyt for smartphones

Et andet sæt nye funktioner kommer til YouTube-appen og tilføjer til den nyligt tilføjede nye chat-funktion, der giver brugerne mulighed for at dele videoer og tekster.

Visuelle opdateringer til YouTube har gjort det mindre rødt end tidligere, da farven på overskriften er hvid nu. Navigeringsfanerne findes nu nederst på skærmen. Dette ledsages af tilføjelsen af en ny faneblad Bibliotek og konti, som også gør sit tidligere modstykke arbejde.

Evnen til at ændre hastigheden af videoafspilningen har været der på desktop YouTube. Nu har YouTube-appen indarbejdet denne funktionalitet.

Nye videoforslag er også en del af opdateringen. Når du ser videoer i fuldskærmen, skubber du op fra bunden af skærmen for at se de anbefalinger, som YouTube har lavet.

YouTube introducerede allerede et par gester tidligere i år. Brugere kan dobbeltklikke for at spole tilbage eller fremskynde en video i 10 sekunder. I fremtiden vil de tilføje evnen til at afspille næste video ved at skubbe til højre og venstre for at se den foregående video.

Hvad de ellers tester, er forskellige former for videoer, der justerer sig efter skærmstørrelsen. De kunne være det regelmæssige rektangel eller de lange vertikale dem som du ser på Facebook.

Hvad er dine synspunkter om det nye YouTube-logo? Sæt dine tanker i kommentarerne.

Populært emne.