loader
bg-category
Drone Postman: Schweiz Tester Postal Deliveries af Drone

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Droner har været i rampelyset i nogen tid nu. Udover spejder og jagt ned ad fjenden bliver dronerne nu også brugt i sportsbegivenheder og overvågning af gårde og dyreliv i nogle stater i Amerika. Med den stigende teknologi og iværksætteri serverer specialiserede droner også civile.

Senest har Schweiz Posttjeneste begyndt at teste Drones postleverancer. Swiss Post sammen med Swiss World Cargo arbejder på dette projekt med Silicon Valley opstart Matternet for at skabe et autonomt postvæsen. Matternet har specialiseret sig i at udvikle UAV, der er lette, men alligevel stærke nok til at transportere belastninger på op til 1 kilo i ca. 20 km med en enkelt batteriladning.

Dronen følger de sikre og specifikke definerede ruter, navigeret af Matternets software. Dronerne vil være på grundige testkørsler indtil udgangen af ​​juli.

Drone postmen skal opfylde retningslinjerne og lovrammerne for landets luftfartsstyrelse, når de bruger dronerne til postvæsenet.

Den omfattende kommercielle brug af dronerne forventes at være i de kommende 5 år, når disse kontrakter vil blive udnyttet til at transportere akutforsendelser eller bringe forsyninger i nødsituationer.

Schweiz er ikke det eneste land, der har planlagt service og levering via droner. I USA, Amazon og forskellige andre virksomheder er FAA tilladt at flyve droner til kommercielle formål under visse regler.

At transportere ting fra dit hjem til din ven bruger din egen drone lyder køligt!

Hvad tror du flere droner kunne bruges til? Fortæl os i kommentarer nedenfor.

Billedkreditter: sbs

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer