loader
bg-category
Linux Kernel 4,12 Udgivet - Disse er de 5 største funktioner

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Efter den sædvanlige udviklingsproces, der involverer syv frigivelseskandidater, har Linus Torvalds udgivet Linux-kerne 4.12. Hvad angår forpligter, er det nok den næststørste kernefrigivelse. Det vigtigste element i kernen 4.12 er understøttelsen af ​​nye AMD Vega grafikprocessorer. Du kan gå videre og downloade Linux kernel 4.12 tarball fra kernel.org.

Tilbage i maj udgav Linus Torvalds Linux-kerne 4.11, som var kodenavnet Fearless Coyote. Det fulgte med skalerbar SSD swapping, AMDGPU strømstyring forbedring, nye perf spor værktøj, SMC-R support osv. Nu, efter at have frigivet 7 frigivelse kandidater, den endelige Linux-kerne 4.12 er blevet sendt.

I sin udgivelsesmeddelelse understregede Linux-chefen, at kernel 4.12 er den næststørste udgivelse i form af begivenheder. Før dette var Linux-kernen 4.9 en stor udgivelse, fordi det var en LTS-udgivelse.

Linux-kerne 4.12 har gennemgået en normal frigivelsescyklus. "Der er heller ikke noget særligt foregår i træet - det er bare bare normal udvikling, bare mere af det som sædvanligt," tilføjede Torvalds.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer