loader
bg-category
10 mest almindelige fejl Hver nybegynder Java Programmer gør

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Ifølge dig, hvilket er den mest almindelige fejl, hver nybegynder gør, mens du kodes i Java-programmeringssprog? Nå, der er nogle grundlæggende kodningsfejl, som folk gør igen og igen. Vide, hvordan du kan få øje på dem og forbedre dine kodningsevner.

Siden adventen i 1995 har Java ændret vores liv og overgå forventningerne til mennesker. Sun Microsystems teamet, der arbejdede døgnet rundt for at udvikle dette programmeringssprog, var rettet mod den digitale tv-industri. Da begrebet Java var for avanceret på det tidspunkt, syntes det at være perfekt til internettet og andre applikationer.

Over tid har objektorienteret programmeringssprog Java spredt overalt og skabt sit eget specielle sted i programmeringsverdenen. Sproget er let at lære, men der findes problemer i Java ligesom alle andre sprog. Her dækker jeg de 10 mest almindelige fejl lavet af alle Java-programmer.

Denne liste er baseret på forskningsarbejdet udført af datavidenskabere, der dækkede 250.000 Java programmeringsbegyndere fra hele verden. Ved hjælp af 37 millioner kompileringer afslørede de de mest almindelige fejl, som en udvikler gør under kodning i Java.

Lær Java fra bunden

For at scanne dette enorme datasæt, satte Amjad Altadmri og Neil Brown fra University of Kent UK fejl i 18 mulige kategorier. Programmerne blev scannet til ændringer i løbet af tiden ved at lede efter den næste samling, hvor fejlen ikke længere var til stede.

10 mest almindelige fejl Hver nybegynder Java Programmer gør

Overraskende blev det konstateret, at de fleste almindelige Java fejl var faktisk et resultat af almindelige misforståelser baseret på løse beviser. Her er de top 10 fejl lavet af nybegynder Java programmører:

 1. Ubalancerede parenteser, krøllede bøjler, parenteser og citatmærker, eller ved hjælp af disse forskellige symboler interchangeably, såsom i: mens (a == 0].
 2. Indkaldere metoder med forkerte argumenter eller argumenttyper, f.eks i:list.get ( "abc").
 3. Kontrolflow kan nå slutningen af ​​ikke-tomt metode uden at returnere, såsom i:

  offentlig int foo (int x) {hvis (x <0) returner 0; x + = 1; }

 4. Forvirre opgaveoperatøren (=) med sammenligningsoperatøren (==), som i: hvis (a = b).
 5. Ignorerer eller kasserer returværdien af ​​en metode med ikke-ugyldig returtype, såsom i: myObject.toString ();.
 6. Anvendelse af == i stedet for .lige med at sammenligne strenge.
 7. Forsøger at påberåbe sig en ikke-statisk metode som om den var statisk, f.eks i:MyClass.toString ();.
 8. Klassen hævder at implementere en grænseflade, men implementerer ikke alle de nødvendige metoder, såsom i: klasse Y implementerer ActionListener {}.
 9. Indkalder typer af parametre, når der påberåbes en metode, såsom i:myObject.foo (int x, streng s);.
 10. Forkert semikolon i hvis udsagn eller til og mens sløjfer, som i: hvis (a == b); returnere 6;.

Forskerne observerede, at den mest almindelige fejltagelse også var den letteste at få øje på. Til sammenligning var andre fejl svært at bemærke, og de gik ubemærket i mere end 1.000 sekunder eller blev aldrig sporet overhovedet.

Har du fundet denne liste over de 10 mest almindelige fejl, som hver Java-programmer gør det nyttigt? Del dine synspunkter i kommentarerne nedenfor.

Lær Java fra bunden

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer