loader
bg-category
Apple har mere end 250 milliarder kroner i bank lige nu

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Med en succesfuld smartphone forretningsmodel har Apple nu gjort sig til verdens største teknologibedrift med rapporter om, at den har over 250 milliarder dollar i banken lige nu. Med så mange penge har Apple en masse sikkerhedsnet, der gør det muligt at foretage mange opkøb samt investere i andre ventures for at holde sig på toppen af ​​tech fødekæden.

Hvis du er forbundet med Apple i en positiv økonomisk kapacitet, så er der måske ingen større glæde i verden, når du hører, at virksomheden har mere end 250 milliarder dollar i banken lige nu. Dens succes er drevet primært på grund af den mange mængde salg, det samler via iPhones, samtidig med at man stole på andre produkter som iPads, pc'er osv.

Apple annoncerer sin indtjening for andet kvartal i år, med analytikere påpegede, at iPhone-væksten ville være bremset på grund af forventningen om den kommende feature-berigede iPhone 8. Den kommende telefon forventes at modtage et designoverblik og mange rygter pit telefonen afsendelse med en nær bezel-less skærm, ingen hjem knap, trådløs opladning støtte og flere andre opgraderinger.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer