loader
bg-category
München er ditching Linux og vedtage Windows til "Ingen teknisk grund"

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Tilbage i februar støttede München General Council et forslag om at undersøge omkostningerne og muligheden for at opbygge en Windows 10-klient. Münchens IT-tjenesteudbyder har sagt, at den politiske beslutning om at dulke Linux og vedtage Windows-operativsystem ikke understøttes af nogle overbevisende tekniske grunde. Han tilføjede, at alle de problemer, der er rapporteret af embedsmændene, er blevet løst.

Sidste måned blev korridorerne i open source-verden fyldt med hviskninger af München-dublering af Linux og skiftet til den lukkede verden af ​​Windows. Rapporterne var ikke et produkt af en persons fantasi, da byen stemte for at undersøge levedygtigheden ved adoption af Windows.

Dette skridt var overraskende, da München optrådte som et plakatbarn for open source adoption i et årti. Men det ser ud til, at Münchens regerende SPD-CSU-koalition ikke er en fan af open source-filosofi. Det generelle råd støttede et forslag om, at byen skulle se efter, hvor længe det vil tage at oprette en Windows 10-klient, og hvad ville omkostningerne være.

Disse store udviklinger er bundet til at inspirere spørgsmål vedrørende de tekniske udfordringer, som München-myndighederne står overfor. Imidlertid har chefen for IT i Münchens IT-tjenesteudbyder [email protected], Karl-Heinz Schneider, en anden historie at fortælle. Det skal bemærkes, at [email protected] udviklede LiMux, en tilpasset version af Ubuntu.

Talte til Heise.de, sagde Schneider, at han var overrasket over beslutningen, da alle kompatibilitetsproblemer, som byen står overfor, blev rettet.

"Vi ser ikke nogen tvingende tekniske grunde til en ændring til Windows og Microsoft Office," sagde han. Schneider tilføjede også, at systemfejlene tidligere ikke havde noget at gøre med Linux-implementering.

Ifølge ham er Münchens beslutning om at grøfte Linux og LibreOffice inspireret af politik.

Hvad som måske er den virkelige årsag, som dokumentfonden med rette påpeger, er Münchens beslutning om at vende tilbage til Windows et "væsentligt skridt baglæns."

Har du noget at tilføje til denne historie? Er München i gang med den rigtige løsning? Glem ikke at dele dine meninger.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer