loader
bg-category
The Forgotten Genius Nikola Tesla Og Hans 6 Utrolige Forudsigelser

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Verden har været i høj grad med fremtidige forudsigelser og innovationer i nogen tid. Det være sig den banebrydende rumvækst, smartphones eller AR (HoloLens), alt kommer til virkelighed. Bill Gates forudsagde nogle teknologier i de kommende årtier, ligesom Facebook-grundlæggeren Mark Zuckerberg. Men fremtiden, som vi ser nu, var blevet forudsagt næsten 90 år tidligere af et geni da.

Mød Nikola Tesla, en opfinder, en elektrisk og en mekanisk ingeniør, en fysiker og en futurist i naturen. I et interview, der blev givet til Colliers magasin den 30. januar 1926, talte Tesla nogle alvorlige forretninger. Født den 10. juli 1856 forestillede han sig om flyvemaskiner, trådløse kraftoverførsler, mobiltelefoner og ja, også kvindernes overlegenhed i de kommende generationer.

Lad os tage et kig på nogle af Teslas sted på forudsigelser

1) fjernsyn og mobiltelefoner

Nogle få år efter sin opfindelse forudsagde Nikola Tesla, at med trådløs teknologi bliver perfekteret en dag, vil vidne- og hørelsesbegivenheder over hele kloden være i hånden. Tesla var især interesseret i den trådløse transmission af magt og troede at den var den væsentligste videnskabelige præstation. Han forklarede:

Når trådløst er perfekt anvendt, bliver hele jorden omdannet til en stor hjerne, som faktisk er, at alle ting er partikler af en ægte og rytmisk helhed. Vi skal kunne kommunikere med hinanden med det samme uanset afstanden. Ikke kun dette, men via tv og telefoni skal vi se og høre hinanden så perfekt, som om vi var ansigt til ansigt på trods af mellemliggende afstande på tusinder af miles; og de instrumenter, hvorigennem vi kan gøre dette, vil være utroligt enkle sammenlignet med vores nuværende telefon. En mand vil kunne bære en i sin vestlomme.

Vi vil være i stand til at vidne og høre begivenheder - indvielsen af ​​en præsident, spillet af et verdensserie spil, kaoset af et jordskælv eller en kamps terror - ligesom vi var til stede.

Når den trådløse transmission af magt bliver gjort kommerciel, vil transport og transmission blive revolutioneret. Allerede motion billeder er blevet transmitteret via trådløs over en kort afstand. Senere vil afstanden være uhelbredelig, og senere mener jeg kun et par år dermed. Billeder overføres via ledninger - de blev telegraferet succesfuldt gennem punktsystemet for 30 år siden. Når trådløs transmission af magt bliver generel, vil disse metoder være lige så rå, som det er dampkøretøjet i forhold til det elektriske tog.

2) Moderne jernbaner og flyvemaskiner

Nikola Tesla forestillede sig, at jernbanerne skulle revolutioneres og flyene skulle være super hurtige. Han forudsagde at nå fra New York til Europa om få timer. Nå, nu er det mere end få timer. Men lover herr, vi arbejder på det.

Læs: Flyvende bil kommer i 2017

Måske er den mest værdifulde anvendelse af trådløs energi fremdriften af ​​flyvemaskiner, som ikke vil have brændstof og vil være fri for enhver begrænsning af de nuværende fly og dirigibles. Vi skal ride fra New York til Europa om et par timer. Internationale grænser vil i vid udstrækning blive udslettet, og et stort skridt vil blive gjort mod forening og harmonisk eksistens af de forskellige racer, der beboer kloden.

3) Moderne dag Wi-Fi og andre trådløse drevne enheder

Tesla mente Trådløs strømtransmission er fremtiden, og de næste genmaskiner vil blive avancerede og effektive.

Check Out: Din Wi-Fi Router har SuperPowers, som du ikke ved

Nuværende trådløse modtageapparater vil blive skrabet til meget enklere maskiner; statisk og alle former for interferens vil blive elimineret, så utallige sendere og modtagere kan betjenes uden indblanding. Det er mere end sandsynligt, at husstandens dagblad vil blive trykt 'trådløst' i hjemmet om natten. Indre ledelse - problemerne med varme, lys og husholdningsmekanik - vil blive frigjort fra al arbejde gennem velgørende trådløs kraft.

4) Genetik og menneskelig perfektion

Meget som set i sci-fi-filmene, screenes og vælges de bedste af arten for at starte en ny og stærkere race. Selvom, ikke så alvorligt i at støtte Darwin, men Tesla helt sikkert lavede nogle punkter med hensyn til at fuldende den menneskelige race.

Fra nu af har mennesker ikke begyndt at praktisere denne teori, men fremskridtene i teknologien giver sikkert Homo Sapiens fra det 21. århundrede bedre beskyttet af sygdomme og andre trusler. Så, ingen perfektioner biologisk men stadig ....

Læs: Condom, der ændrer farve, når detekterer STD'er

Imagination falder i udsigt til menneskelig analogi med denne mystiske og fremragende dedikeret civilisation af biet; men når vi overvejer, hvordan det menneskelige instinkt for raceforløbet dominerer livet i dets normale og overdrevne og perverse manifestationer, er der ironisk retfærdighed i muligheden for, at dette instinkt med det fortsatte intellektuelle fremskridt af kvinder endelig kan udtrykkes efter den måde, bi, selv om det vil tage århundreder at bryde ned de vaner og skikke folkeslag, der vejer vejen til en sådan simpel og videnskabeligt beordret civilisation.

Vi har set en begyndelse af dette i USA. I Wisconsin er steriliseringen af ​​bekræftede kriminelle og præ-gifteundersøgelse af mænd krævet ved lov, mens eugenikens doktrin nu fordybes forkyndt, hvor for nogle årtier siden var dets fortalte en lovovertrædelse.

Gamle mænd har drømt drømme, og unge mænd har set visioner fra begyndelsen af ​​tiden. Vi i dag kan kun sidde og undre sig, når en videnskabsmand har sit ord.

5) Kvindelig overlegenhed

Nikola Tesla forudsagde kvinder at være beføjet og socialt overlegen for mennesket. Han forestillede kvinder om at anerkende sig selv og gøre hvad der passer til dem.

Denne menneskelige kvindes kamp mod ligestilling mellem mænd og kvinder vil ende i en ny kønsbestemmelse, med kvinden som overlegen. Den moderne kvinde, som i blot overfladiske fænomener forfremmer sit køn, er kun et overfladesymptom på noget dybere og mere potent gærning i raceets krop.

Det er ikke i den overfladiske fysiske efterligning af mænd, at kvinder først vil hævde deres ligestilling og senere deres overlegenhed, men i opvågningen af ​​kvinders intellekt.

Gennem utallige generationer, fra begyndelsen, resulterede socialt underhold af kvinder naturligt i den partielle atrofi eller i det mindste den arvelige suspension af mentale kvaliteter, som vi nu kender det kvindelige køn til at være begavet med ikke mindre end mænd.

6) Tapping af vulkaner 'energi

Det lyder fornemt på det tidspunkt, men nu har der været nogle fremskridt for at udnytte en lille del af den kraft, som disse ildspytende landformer har.

Tesla var et teknologisk geni og en strålende filosof af sin tid. Så intuitivt som han var, foreslog han verden som vi ser nu.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer