loader
bg-category
Fuldt juridisk Torrent Site Mininova lukker ned 4. april

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: En af de første navne i torrentverdenen, Mininova, lukker sin virksomhed den 4. april 2017. Mininova har eksisteret siden 2005. Mininova er nu kun vært for distribution af indholdsstrømme. Det blev fri for ulovlige torrents i 2009, efter at det var tvunget til at fjerne alle copyright-krænkende torrent-filer.

Et andet navn, der skal tilføjes til listen over torrentwebsteder, lukker den ene efter den anden er Mininova. Det er ikke et kendt navn i 2017, men det er en af ​​de tidlige racer af torrent-steder, der blev berømt, før mange mennesker selv var opmærksomme på The Pirate Bay.

Mininova er nu helt fri for ulovlige torrenter. Men tidligere var Mininova ikke anderledes. Det var et væld af en masse piratkopierede film, tv-shows og andre ting, indtil den fik en lovlig klap fra de hollandske domstole.

Et firma Mininova B.V. opretholder det populære torrentsted, og i 2005 sprøjtede Mininova ud af et andet torrentwebsted navne Supernova. Supernova måtte lukke i 2004 på grund af juridiske problemer.

Ifølge en meddelelse, der vises på hjemmesiden hjemmeside, vil Mininova gå offline den 4. april 2017. Alle de torrenter, der hostes på webstedet, vil ikke blive podet. Det kan være svært for det "lovlige" torrentsted at holde tingene kørende, når torrentøkosystemet mister sin styrke og popularitet, da forskellige streamingwebsites sprer deres ben på internettet.

Det er svært at forudsige, hvilke torrentsteder der vil sige farvel i de kommende år, og som vil fortsætte med at eksistere. For øjeblikket tjekker du de 10 bedste torrentwebsteder i 2017.

Foretrækker du at bruge et torrentwebsted? Drop dine tanker og feedback.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer