loader
bg-category
10 fly og 1.400 passagerer jordet af hackere i Polen

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

I går i Polen blev 10 fly, der drives af polens nationale luftfartsselskab LOT, jordet efter at have ramt et fly hackangreb på sit computersystem. De hackede flyvninger var dem, der blev udstedt fra Warszawas Okecie lufthavn.

Mere end 1.400 passagerer blev ramt af denne hack- og netværksindbrud ifølge Reuters og Associated Press.

Den officielle Twitter-konto på Chopin Lufthavn sagde: "På grund af manglen på LOT Polish Airlines computersystem blev mange flyvninger annulleret i dag. Kontakt venligst flyselskabet for nærmere oplysninger. "Tjenestene er blevet normal igen, og angrebet undersøges for øjeblikket af myndighederne.

Denne flyvning hack opstod med den indtrængen, der forkæmpede LOTs netværk og computere i et stykke tid som hackere fik adgang til computersystemet, der var ansvarlig for at kortlægge flyplanplanerne.

I den officielle pressemeddelelse sagde flyselskabet: "I dag eftermiddag fandt LOT IT-angreb, der ramte vores ground operations-systemer. Som følge heraf kan vi ikke oprette flyplaner, og udgående fly fra Warszawa kan ikke afrejse. Vi vil gerne understrege, at det ikke har nogen indflydelse på flysystemer. Fly, der allerede er luftbårne, vil fortsætte deres flyvninger. Planer med flyplaner, der allerede er indgivet, vender tilbage til Warszawa normalt. "

På grund af manglen på LOT Polish Airlines computersystem blev mange flyvninger annulleret i dag. Kontakt venligst flyselskabet for detaljer

- Chopin Lufthavn, WAW (@ChopinAirport) 21 juni 2015

Nu er situationen efter angrebet under kontrol, og embedsmændene arbejder for at genoprette den sædvanlige rutine så hurtigt som muligt.

Flight hack-angrebet undersøges nu, og implementering af digital retsmedicin gennemgår allerede.

Kilden til hack er endnu ukendt.

Kan du lide denne historie? Fortæl os i kommentarer nedenfor og del denne nyhed med dine venner.

Anbefalet: Sådan kan du spore FBI Spy Planes

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer