loader
bg-category
10 største teknologiske myter busted: sand eller falsk?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Der er mange myter og hoaxes forbundet med den teknologi, vi bruger i vores dagligdag. For eksempel bør vi ikke bruge mobiltelefoner på flyet eller på tankstationen, og at holde mobil opladning i lang tid vil beskadige batteriet og meget mere. Men der er forklaringer givet til at trodse rigtigheden af ​​disse myter.

Vi mener, at vores gamle verden har været fyldt med mytiske skabninger og historier. Men selv i de nuværende tider, hvor teknologiske udvikling antages at udvikle sig i et enormt tempo, eksisterer der stadig myter.

I løbet af de sidste par årtier begyndte vi at omringe os med masser og mange elektroniske enheder. Men sammen med disse synes at være futuristiske gadgets, har folk knyttet mytiske historier. Nogle af disse myter er så populære, at nogle næsten betragtes som et sandt faktum.

Myte 1 - At holde bærbar computer tilsluttet hele tiden overlader batteriet.

Det er nok den mest almindeligt troede teknologiske myte hele tiden. Frygt for denne myte oplader nogle mennesker ikke engang deres bærbare computere helt. Bærbare computere omfatter et integreret kredsløb, der afbryder strømforsyningen, når batteriet når sin 100 procent. Praktisk taget kan batteriet ikke overbelastes. Og skaden er forårsaget på grund af overophedning af batteriet og den bærbare computers krop.

Lignende er tilfældet med smartphone batterier. Folk tror, ​​at opladning af smartphone natten over ville beskadige batterierne.

Myte 2: Min telefon har den højeste opløsning, det er fantastisk

Din nybragt smartphone pakker en quad-HD-skærm. Er der noget? Og det ser bedre ud end en 1080p skærm. Måske er det. Men i virkeligheden har vores øjne deres praktiske begrænsninger, når det drejer sig om at differentiere mellem skærmbilledpunkterne. Men i samme størrelse vil det ikke gøre vidundere, der fylder ekstra pixels over en grænse. Der er andre faktorer, der bidrager til din seerfaring.

Myte 3: Internettet og internettet er de samme ting

Det kan lyde mærkeligt, men det er sandt. Internettet og internettet er to forskellige ting, der arbejder sammen. Du kan overveje at læse denne artikel på vores websted.

Myte 4: Wi-Fi forårsager kræft, stop med at bruge det

Wi-Fi, en teknologi, der udnytter radiobølgerne til at pumpe internettet til og fra enhedens enhed, er blevet stillet spørgsmålstegn ved de sundhedsfarer, det forårsager for mennesker, især kræft. En undersøgelse foretaget af Verdenssundhedsorganisationerne har busted den skræmmende myte. Læs mere om det her.

Myte 5: Folk tror, ​​at de kan stoppe Facebook med en ansvarsfraskrivelse

Folk, der kommer til at vide, at Facebook har tilladelsen til at bruge de data, de uploader på Facebook, begynder at skrive ophavsretlige ansvarsfraskrivelser til deres Facebook-profil. Men en foregiver at være en juridisk overvågning af deres data, kommer ikke til at hjælpe dig, fordi Facebook allerede har brugt lovlige kræfter i deres T & C.

Myte 6: Jeg bruger inkognitomodus, Ingen kan spore mig

Hvis du er den der har lignende tanker, skal du se denne video.

Myte 7: Min netværksoperatør holder altid baren fuld, hvilken god service

At se ekstra barer på din transportørs netværk giver altid en følelse af tilfredshed og følelsen af ​​at du kører på et pålideligt netværk. Men den ekstra signalstyrke er ikke en garanti for en fremragende servicekvalitet fra transportøren. Der er mange andre faktorer, der påvirker din opkaldserfaring og internethastighed.

Myte 8: Flere RAM betyder hurtigere

Folk tror, ​​hvis de fortsætter med at tilføje mere og mere RAM til deres maskine, så bliver det en dag til en supercomputer. Men det sker ikke i praktiske anvendelser.

RAM er en hukommelse, der er hurtigere end harddisken, så dataene, der skal bruges af processoren, kopieres til RAM. Hvis du har begrænset RAM, skal dataene skiftes mellem harddisken og RAM'en. Tilføjelse af ekstra juice vil have sine fordele, men hastigheden afhænger kun af processoren og på den type RAM, der bruges.

Myte 9: Et telefonopkald på tankstationen vil være mit sidste opkald.

BEMÆRK: Før jeg fortæller dig mere om det, vil jeg gerne nævne, at det er et meget diskutabelt emne. Så jeg vil bede dig om at tage den med en knivspids salt og følg vejledningen for at sikre din sikkerhed.

Det er normalt for os at støde på "ingen telefon" -skilt på gas- og benzinstationer. Det er almindeligt kendt, at brugen af ​​mobiltelefoner på tankstationen kan bruge brandfarer i tilfælde af gnister, der kommer ud af smartphonesne, der messer med gasdampene. Teoretisk set kan det være muligt. Men muligheden er ganske lav under normale omstændigheder. Der har ikke været en dokumenteret hændelse af en benzinstation brand på grund af mobiltelefoner. Og den forfærdelige myte er blevet dunked af forskellige undersøgelser.

Myte 10: Brug af mobiltelefon i flyet vil helt sikkert føre til et nedbrud

BEMÆRK: Ligesom den ovennævnte myte er denne også meget kontroversiel. Så, uanset instruktionerne gives til dig inden i flyet, følg dem flittigt.

Sandsynligvis anmoder enhver flyvemeddelelse dig om at slukke for dine elektroniske enheder, herunder din mobiltelefon. Mens nogle mennesker tror det kan forstyrre flyets kommunikationssystem. Nå, det gør det, men for det meste er dets indvirkning ret lavt. Moderne fly er bygget ved at holde indblanding i tankerne. Der er også en mobil-tårnteknologi i flyvning i værkerne, som kan tilslutte mobiltelefoner til netværket, mens de flyver.

Og vær sikker på, at din smartphone ikke får flyet til at falde fra 20.000 fod i himlen. Det er en øvelse med forsigtighed. Igen vil jeg råde dig til at følge de instruktioner, du får inden i flyet.

Hvis du har nogle myter at tilføje, slip dine tanker og feedback.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer