loader
bg-category
Steve Ballmer Spurgte Zuckerberg, "Kan jeg købe Facebook." Zuckerberg sagde nej

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: I et interview med CNBC sagde Steve Ballmer, at han var CEO for Microsoft, da han nærmede sig Mark Zuckerberg. Han lavede et tilbud på 24 milliarder dollar, meget mindre end Facebooks nuværende værdi. Zuckerberg slog imidlertid ned Ballmers tilbud.

Facebook Inc. sejler fredeligt på sin båd med en markedsværdi på 374 mia. Dollars. For år siden var det ikke så stort, og Steve Ballmer, den daværende administrerende direktør i Microsoft, købte et tilbud til Mark Zuckerberg. Han ønskede at købe Facebook, da det var en "ity-bity". Ballmer mindede historien om CNBC's Squawk Box.

Mark Zuckerberg slog Ballmers tilbud på 24 milliarder dollar for Facebook til at blive et Microsoft-selskab. Og det ser ud til at han har truffet den rigtige beslutning.

"Jeg respekterer det," fortalte Ballmer CNBC. "Du skal have en villig sælger."

Ifølge Forbes 'realtids milliardærliste er Ballmer for tiden den 23. milliardær med en nettoværdi på 28,3 mia. Credits skal gives til hans Microsoft-aktier. Mark Zuckerberg har en nettoværdi på 56,6 mia. Dollars, og han er nummer 5.

Steve Ballmer, nu 60, tjente Microsofts CEO fra 2000 til 2014. Han er ejer af Los Angeles Clippers og har investeret i Twitter. Ballmer har også lavet nyheder for at være en potentiel køber til Twitter, men han sagde, at han aldrig havde nogen planer om at købe virksomheden.

Her er et gammelt klip fra ejeren af ​​Clippers:

Kilde: CNBC

Hvis du har noget at tilføje, fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer