loader
bg-category
Nokias berømte 'Nseries' Smartphones kunne snart lave et comeback

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Nokia arbejder nok for at genoplive sin berømte række af Nseries-smartphones. Selskabet har angiveligt indgivet for varemærket tilhørende Nseries og dets variationer. Påstandene understøttes også af nogle lækkede skærmbilleder af en smart enhed og Nseries logo. I modsætning til Nokias fortidstilbud bliver nye Nseries-enheder drevet af Android-operativsystemet.

Under moderfirmaet HMD Global har Nokia allerede lavet et comeback til smartphone arenaen. Virksomheden lancerede for nylig sin Nokia 6-smartphone i Kina, som viste sig at være et massivt hit.

En ny Nokia-lækage laver nu overskrifter, der tyder på rygter om Nokias berømte Nseries-smartphones. GSMArena rapporterer, at et varemærke for 'NSERIES' optrådte i Kinas patentkontor, som blev indgivet af det finske selskab.

Det blev senere efterfulgt af et skærmbillede fra en samtale med et billede af en smart enhed, der havde et Nseries-logo ved siden af ​​det.

Kilderne tyder på, at firmaet forsøger at varemærke forskellige varianter som 'N Series', 'Nseries' osv.

Mens de originale Nseries-telefoner kørte Symbian, Maemo og MeeGo-operativsystemet, kan vi forvente, at fremtidige udgaver vil køre Googles Android-operativsystem.

Taler om de nuværende tilbud fra virksomheden, Nokia 6 leveres med en 5,5 tommer fuld HD skærm med 2.5D Gorilla Glass, Snapdragon 430, 4 GB RAM og 64 opbevaring. Denne kinesiske eksklusive telefon kører Android 7.0 Nougat.

Så er du begejstret for den mulige Nokia Nseries comeback? Glem ikke at dele dine synspunkter og feedback.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer