loader
bg-category
Google Releases App Maker - Nu opbygger du apps nemt uden kodning

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: For at overbevise flere virksomheder om at bruge sin produktivitetssoftwareopsamling G Suite har Google lanceret App Maker. Det er fokuseret på virksomhederne til at opbygge tilpassede apps uden tunge kodnings- og infrastrukturbehov. Google App Maker er tilgængelig for medlemmerne af Early Adopter Program for G Suite Business.

Google har annonceret lanceringen af ​​App Maker. Det er en ny tjeneste, der er en del af Googles G Suite, tidligere kaldet Google Apps. Med dette udviklingsværktøj ønsker Google at lade virksomhederne og virksomhederne lave tilpassede apps, der passer til deres behov.

Google App Maker, en ny spiller i lavkoden, træk og slip applikationsbyggemarkedet, lader dig bygge en app med materiale, der er kompatibelt med design og samle data fra forskellige G Suite-apps, kontakter, grupper, kort osv.

Appene, der opbygges ved hjælp af denne App Maker, behøver ikke separat infrastruktur. I stedet bruger de den samme infrastruktur, som bruges af G Suite apps. Så brugerne vil kunne nyde en serverløs infrastruktur og grøft behovet for en dedikeret udvikler. Når appen går live, kan man overvåge sin statistik i Google Analytics.

Google har lavet sine egne 300 + apps med App Maker

Mens man ikke har brug for meget kodende viden til at udføre ting via App Maker, tillader Google yderligere tilpasning ved hjælp af HTML, CSS, JS og JQuery indhold.

Google App Maker er baseret på de teknologier, som Google allerede har brugt til at lave egne 300 + apps.

Lær at opbygge mobilapps med Fossbytes Academy

Googles App Maker konkurrerer direkte med andre lavkodede appværktøjer som App Cloud, PowerApps Mendix, Appian, OutSystems osv.

I øjeblikket er Google App Maker tilgængelig for medlemmerne af Early Adopter Program of G Suite Business. Bare hvis du ønsker at tilmelde dig dette program, følg dette link.

I andre relaterede nyheder har Google tilføjet syv nye apps i sit G Suite-program. De nye tilføjelser er Asana, DocuSign, Freshdesk, LumApps, Virtru, Xero og Zoho Faktura.

Har du fundet Google App Maker til hjælp? Del dine synspunkter i kommentarfeltet nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer