BSNL lancerer gratis roaming service fra i morgen

BSNL lancerer gratis roaming service fra i morgen
BSNL lancerer gratis roaming service fra i morgen
Anonim
Image
Image
Indiens regeringsopererede teleselskab BSNL har lanceret den gratis landsdækkende roamingtjeneste, der ses som en reel start på den frie roaming-æra i landet. Nu skal ingen BSNL-bruger betale for de indgående opkald over hele landet, hvis de rejser udenfor deres cirkel.

Det skal bemærkes, at BSNL står over for hård stærk konkurrence fra de private aktører og tager cue fra dem, det statsstyrede teleselskab har besluttet at tage dette skridt. Selskabet har allerede annonceret den gratis ringer facilitet til sine fastnetbrugere fra 9:00 til 19:00.

Alle disse skridt taget af BSNL ses som en måde at lokke flere kunder på. I en erklæring sagde BSNL CMD Anupam Srivastava: "Nu skal BSNL mobile kunder ikke behøver at bære flere SIM'er og håndsæt under roaming. De er gratis at tale så længe de ønsker, uden at bekymre sig om eventuelle gebyrer under indgående opkald. Faktisk er det som om en drøm om "One Nation One Number" bliver sandt. "

BSNL sagde, at dette trin ikke er et resultat af nogen kommunikation eller retningslinje modtaget fra Telecom Regulator Body TRAI. Det skal bemærkes, at den indiske telekomminister Ravi Shankar Prasad har meddelt den 2. juni, at telcoen skulle lancere gratis roamingfacilitet fra 15. juni.

Med dette trin vil de BSNL kunder, der rejser meget, få den fordel, da de vil nyde fri roaming over hele landet. På den anden side stilles den gratis natopkald til fastnetbrugerne efter 1. maj.

Kan du lide denne nyhed om landsdækkende gratis roaming? Fortæl os i kommentarer nedenfor.

Anbefalet: Reliance Jio 4G til Start Operations fra december

Populært emne.