Denne 4-i-1-enhed er en 3D-skærmtablet, Windows-computer, Android-smartphone og kamera

Denne 4-i-1-enhed er en 3D-skærmtablet, Windows-computer, Android-smartphone og kamera
Denne 4-i-1-enhed er en 3D-skærmtablet, Windows-computer, Android-smartphone og kamera
Anonim

Korte byte: Graalphone er en 4-i-1-enhed, der blev annonceret på CES 2017. Den huser en Android-smartphone i hovedkroppen. Desuden kan den bruges som Windows 10-maskine, en Android-tablet og et kamera. Dens 7-tommer skærm er en 3D touchscreen, der fungerer uden briller. Graalphone vil ramme butikkerne senere i år.

Der er en mærkbar omtale i skyggen af konvertible og offbeat enheder - som Dell XPS 13 2-in-1 - på dette års Consumer Electronics Show i Vegas. Graalphone er en 4-i-1 enhed, der er en smartphone, en Windows-computer, en tablet og et kamera. Tidligere har vi set lignende produkter, som Asus Padfone, men det var kun en 2-i-1 enhed. Graalphone's 7-tommers berøringsskærm skaber også en illusion af dybde (3D) for seeren uden brug af 3D-briller.

Smartphoneenheden på enheden hviler sikkert i hovedchassiset, der huser hardware til computer-, tablet- og kameramodus. Den har en 5 "fuld HD-skærm og har en Qualcomm Octa-kerneprocessor.

Du kan bruge Graalphone i computerstilstand ved at løfte op på 7-tommers displayet. Enheden, der kører Microsoft Windows 10, ligner en ekstra lille netbook. Det har også et tastatur med en numpad.

For at gøre Graalphone til en tablet med en 3D-skærm, skal du glide ovenstående tastaturet. Hovedkroppen huser også en stylus, der kan bruges til at styre enheden i tablet-tilstand.

Efter alt dette har enheden også en kameramodus med to kameraer, der kombineres til at fungere som et 3D-kamera med 5X optisk zoom og xenon flash.

Hvad synes du om Graalphone? Del dine tanker i kommentarerne.

Populært emne.