"Internettet vil flytte i 24 timer i 2017," Sikkerhedsfirma Predicts

"Internettet vil flytte i 24 timer i 2017," Sikkerhedsfirma Predicts
"Internettet vil flytte i 24 timer i 2017," Sikkerhedsfirma Predicts
Anonim

Korte byte: US-baseret sikkerhedsfirma LogRhythm har forudsagt, at på grund af et massivt DDoS-angreb vil det verdensomspændende internet lukke ned i 24 timer i 2017, hvilket resulterer i tankningen af de finansielle markeder. Selskabets vicepræsident og chefsinformationssikkerhedschef James Carder foreslog også, at DDoS-angrebene, der fandt sted i 2016, var en klar indikation. Han antydede også på de stigende ransomware trusler.

År 2016 var ikke ret fantastisk, hvis vi havde adgang til det overordnede cybersikkerhedsscenarie. Hackerne har fundet nye måder at deploye mammoet DDoS-angreb på ved at skabe hærer af IoT-enheder. I oktober oplevede vi Dyn DDoS-angreb, der tog ned omkring halvdelen af det globale internet.

I 2017 vil det være sjovt at antage, at sådanne angreb vil bremse og vi bruger et sikrere internet. Forskellige sikkerhedseksperter har lavet alle mulige forudsigelser for de kommende måneder, og tingene ser grimt ud. En sådan dyb prognose er lavet af den amerikanske sikkerhedsleverandør LogRhythm.

Firms vicepræsident og chef for informationssikkerhed James Carder har sagt, at hele internettet vil lukke i 24 timer i 2017, og det vil tanke de finansielle markeder.

"I 2017 kommer vi til at se det ramte stort engang, et eller andet sted. Hvis internettet går ned, vil de finansielle markeder tanke, "sagde Carder til Business Insider.

Sikkerhedseksperten nævnte også de massive DDoS-angreb på Dyn DNS og Brian Krebs. Han forudsagde også, at den falske nyhedsproblem vil blive værre, da hackerne vil målrette mediegiganter som Fox News og CNN.

For dem, der ikke ved det, er LogRhythm et firma, der specialiserer sig i sikkerhedsinformation og hændelsesstyringssoftware.

Carder har også understreget den stigende ransomware trussel i det kommende år.
Carder har også understreget den stigende ransomware trussel i det kommende år.

"Attackere vil bruge pre-authenticated tokens til at formidle malware. Fordi så mange Apple-enheder er sammenkoblet, kan malware meget hurtigt spredes, "tilføjede han.

Er du enig i LogRhythms forudsigelser? Glem ikke at dele dine synspunkter og feedback.

Populært emne.