Tanmay, verdens yngste IBM Watson programmerer, startede kodning i en alder af fem

Tanmay, verdens yngste IBM Watson programmerer, startede kodning i en alder af fem
Tanmay, verdens yngste IBM Watson programmerer, startede kodning i en alder af fem
Anonim
Image
Image

Korte byte: I dag vil jeg fortælle dig om den 12-årige app-udvikler Tanmay Bakshi, der laver overskrifter efter hans nylige tale på IBM Developer Connect In Bengaluru. Han har udviklet en IBM Watson-baseret algoritme ved navn AskTanmay, som også er verdens første web-baserede NLQA-system.

Tanmay Bakshi, som bor i Canada, er verdens yngste IBM Watson-programmør. Til min overraskelse begyndte han at kodes i en meget ung alder af fem.

Tanmay har udviklet en algoritme kaldet "AskTanmay", som er designet ved hjælp af IBM Watsons kognitive API'er. Det er verdens første web-baserede NLQA-system.

Under sin adresse på udviklerkonferencen viste han, hvordan AskTanmay løser spørgsmål vedrørende 'Person', 'Organisation', 'Placering' eller 'Dato' -type.

Tanmay har endda åbnet sin app for at gøre den mere tilgængelig for sine medhjælpere.

Siden han har udgivet sin første iOS-app på App Store, har han lært nye teknologier i en eksponentiel hastighed, der bliver flydende i nutidens store programmeringssprog.

Han er i øjeblikket i syvende klasse og en medforfatter af en bog kaldet Hello Swift, som lærer det grundlæggende i iOS-kodning til de unge elever.

Du kan se Tanmays tale nedenfor:

LIVE på #Periscope: 12 år gamle coder Tanmay Bakshi på scenen på #IBMDevConnect https://t.co/NwU0Q4nfwq

- Shreya Sharma (@ shreya_08_92) 17. juni 2016

Tanmay elsker også at dele sin viden via sin YouTube-kanal Tanmay Teaches, der er vært for mere end 80 opløsningsvideoer.

I øjeblikket arbejder Tanmay for at udvikle en måde at få Apple Watch til at arbejde uafhængigt af iPhone, et program til at hjælpe devs og elever finde algoritmer og et par andre iOS-apps.

"Jeg vil blive en bedre udvikler, skrive flere bøger, levere flere keynoteadresser og dele min viden via min YouTube-kanal," siger han.

Fandt du denne artikel interessant? Glem ikke at droppe din feedback i kommentarfeltet nedenfor.

Populært emne.