loader
bg-category
Denne Pizza Menu læser dit sind, verdens første underbevidste menu ved Pizza Hut

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Valg af din ønskede pizza og dens topping kan helt sikkert være en brainstorming for dig og dine venner. Jeg holder mig imod dette problem fra tid til anden. Men hvad nu hvis din pizza menu læser dit underbevidste sind og bestemmer den perfekte pizza til dig?

Ja, industriens kæmpe Pizza Hut tester "verdens første underbevidste menu" i Storbritannien. Dette bruger en øjensporingsteknologi til at bestemme hvilke påfyldninger du virkelig vil have. Systemet overvåger de ting, dine øjne sidder over i menuen og foreslår derefter en skræddersyet kombination.

Hvordan fungerer denne pizza menu?

Dette er dybest set en tablet med et indbygget kamera, der fanger dine øjenbevægelser. Dette gøres ved hjælp af infrarødt lys. Denne innovative menu bliver testet i alle Pizza Hut-stikkontakter i Storbritannien og er udviklet af Tobii i samarbejde med pizza kæden. Menuen indeholder 20 ingredienser, der oftest anvendes i alle Pizza Hut Restaurants 'pizzaer, f.eks. friske paprika, chorizo, pepperoni, kylling osv.

Inden for 2,5 sekunder bestemmer verdens første underbevidste menu hvilke ingredienser du ønsker. Ved hjælp af en algoritme bliver du præsenteret for din perfekte pizza. Algoritmen gør dette valg fra 4896 mulige kombinationer. Testene på den underbevidste menu har været positive med 98% af de mennesker, der elsker den anbefalede pizza.

Kathryn Austin Marketingchef, Pizza Hut siger, "Vi elsker at ophøje og forny. I år har vi redesignet restauranter op og ned i landet og lanceret en helt ny menu med mange velsmagende nye muligheder. Men vi vil ikke bare stoppe der. Vi ønskede at prøve et par ideer om det traditionelle menuformat, og vi er glade for at have udviklet verdens første underbevidste menu, en unik måde at genopfinde spisestueoplevelsen på. "

Se videoen her:

Kilde: phy.org


Del denne mundvandende nyhed om verdens første underbevidste menu ved Pizza Hut med dine venner!


Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer