loader
bg-category
[Opdatering] US Military betaler omkring $ 1 milliard for at få adgang til Microsofts kildekode

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Opdatering: Microsoft har informeret Fossbytes om en korrektionserklæring fra DOD, som er at afklare det misvisende sprog i kontraktmeddelelsen. Kontrakten giver ikke DOD, retten til at få adgang til Microsofts proprietære kildekode.

DOD-erklæring: "Forsvarsdepartementet har ikke og vil ikke have adgang til Microsofts proprietære kildekoder. METSS-II-kontrakten er en opfølgningskontrakt med en enkelt kilde for at fortsætte og udnytte Microsofts supporttjenester. "

Opdatering 2: En DISA-talsmand fortalte Fossbytes, at de "blue badge" -medarbejdere i Microsoft vil have adgang til kildekoden.

Korte byte: I en ikke-konkurrencedygtig budgivning for virksomhedsstøtte har Microsoft vundet det amerikanske forsvarsministeriums kontrakt for 927 millioner dollars. Det vil gøre det muligt for DoD at få adgang til Redmonds lukkede kildekode, når det er nødvendigt.

I en pressemeddelelse har det amerikanske forsvarsministerium meddelt, at Microsoft er blevet tildelt en kontrakt på 927 millioner dollars i en ikke-konkurrencedygtig budgivning.

Som en del af kontrakten vil DoDs IT-fløj DISA (Defense Information Systems Agency) få en Blue Badge Cardholder-støtte til Microsoft Enterprise Technical Support Services. Dette indebærer specialiseret support fra Microsoft-medarbejdere frem for tredjepartsfolk i tilfælde af Orange badge support.

Bortset fra Microsoft Premier support og konsulenttjenester vil DoD også kunne "få adgang til Microsofts kildekode, når det er relevant for at støtte forsvarsministeriets mission."

Støtten vil blive ydet på DoDs faciliteter baseret i USA såvel som på flere steder udenfor den amerikanske jord.

Hvis du har noget at tilføje, fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer