loader
bg-category
What.cd, verdens største musik Torrent-websted, lukker ned

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: What.cd, en meget populær musik torrent hjemmeside, der første gang dukkede op i 2007, har lukket ned. Dette er et resultat af en operation af gendarmeriets cyberkriminalitet (C3N) i Frankrig. Mens franske nyhedskilder hævder, at myndighederne har taget fat på dataene, siger What.cd, at alle data er blevet ødelagt i processen.

Verdens mest populære musik-torrentwebsite What.cd er lukket. Now, What.cd viser en farvel besked på sin hjemmeside, der citerer nogle nyere begivenheder som årsagen til denne nedlukning. Meddelelsen læser også, at hjemmesiden sandsynligvis ikke vil returnere i nær fremtid i sin nuværende form.

What.cd shutdown nyhederne blev også bekræftet af sit Twitter-håndtag, der har omkring 28.000 tilhængere.

Undre hvad udløste denne nedlukning? Som mange af jer ville have mistænkt, er dette et resultat af de offentlige myndigheders handlinger. Ifølge den franske nyhedswebsted tog Zantac, den militære center for bekæmpelsen af ​​kriminalitet digital (C3N), National Gendarmerie, hovedserveren, IRC og trackers af What.cd. Webstedet hævder, at alle data på hjemmesiden er blevet beslaglagt.

Operatørerne af hjemmesiden siger, at de har ødelagt alle data i processen. Denne påstand er i strid med rapporterne fra What.cd-databasen, der beslaglægges.

Alle bruger- og brugerdata er blevet ødelagt. Så længe og tak for alle fiskene. <3 2/2

- What.CD (@whatcd) 17. november 2016

I den undersøgelse, der har været i gang i to år, er den franske musikindustri gruppe SACEM også mistænkt for at være involveret.

Det skal bemærkes, at nedlæggelsen af ​​What.cd, som først blev vist i 2007, kommer kun få uger efter nedbruddet af en anden stor musik-tracker hjemmeside, oink.cd.

Har du noget andet at tilføje til denne historie? Glem ikke at droppe din feedback i kommentarfeltet nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer