loader
bg-category
"iPhone Touch Disease" Epidemic forårsager panik blandt Apple Community

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: IPhone Touch Disease forårsager stor panik blandt Apple-fællesskabet. De bendgate-ramte iPhone 6 og 6 Plus-modeller viser grå blinkende bar, der ledsages af tab af berøringsfunktionalitet.

En ny epidemi har fældet Apple-fællesskabet, iPhone Touch-sygdommen. En hardwarefejl i iPhone 6 og 6S gør disse telefoner berolige og stædige nok til ikke at reagere, når deres ejer giver dem en berøringskommando.

Touchscreensne på iPhone 6 og 6 Plus dør en langsom død. De mister deres funktionalitet takket være den svingede figur (#bendgate) af disse iPhone-modeller, der var et centralt fokus i sidste år. Selvom Apple var hurtig til at dæmpe kritikerne ved at sætte det hårdere aluminiumshus i de nyere 6S-modeller.

En grå blinkende bjælke vises øverst på skærmen. Under de første faser af iPhone touch-sygdommen ville iPhone gå ubevidst (stop med at reagere på berøringsindgange) og derefter vende tilbage til normal. En hård nulstilling ville være gavnlig som den indledende behandling.

Tanken om at få skærmen udskiftet, kan ikke være en passende operation for iPhone touch-sygdommen. Dette skyldes, at berøringsskærmen ikke er involveret i at forårsage problemet overhovedet. Det er de to Touch IC'er til stede på logikkortet. Disse Touch IC'er tager sig af at konvertere tappene og swipes du gør i signaler, som kunne forstås af iPhone.

Disse chips er anbragt på logikpladen over små loddebolde som "en plade hviler på marmor", fortæller en nybaseret mikrosolderspecialist Jessa Jones i et blogindlæg. Under hensyntagen til bøjningsevnen hos iPhone 6 og 6 Plus bliver disse IC'er forskudt fra deres oprindelige arrangement, da brugerne holder enheden i lommen.

De nyere 6S og 6S Plus-modeller er sikre på dette problem, fordi Apple har ændret placeringen af ​​disse Touch IC'er. Også i tilfælde af ældre iPhones blev IC'erne beskyttet af et metalhus.

Reparation fagfolk har været at erstatte Touch IC'er i fortiden, men for nogle måneder siden blev problemet viral. Apple diskussionsfora er fyldt med masser af kommentarer vedrørende iPhone touch-sygdommen. Nogle brugere har også forsøgt at trykke på skærmen eller bøje iPhone, som gjorde dem vellykkede til at få berøringsfunktionen tilbage.

"Den sidste unge mand, vi talte til i butikken, viste os selv" TRICK "for at få det til at fungere," skrev en bruger, som hader Apple for ikke at erstatte disse gratis. "Han klemte den øverste højre side af skærmen og sagde, at den sætter den defekte stik tilbage på plads."

Men det er kun en midlertidig løsning.

At tale med en rep på Genius-linjen vil ikke være til stor hjælp for dig, da han ikke vil blive udstyret nok, da Apple ikke genkender det som et problem, for at reparere problemet for dig. I stedet tror Apple på at få din telefon udskiftet eller give dig et prissæt på en opgradering.

"Jeg tog [min iPhone 6 Plus 64Gb] til" Geniuses "på Apple Store i Westfield Valley Fair Mall (Santa Clara, CA). Efter en meget lang ventetid (~ 2 timer) mødte jeg endelig med en rep, "skrev en bruger på Apple Discussions.

"Han erkendte problemet (han var meget bekendt med det), men sagde, at Apple ikke genkender det som et problem, og så er der ikke meget, han kan gøre. Jeg kan enten erstatte min telefon med identisk en til 329 $ eller jeg kan få en $ 350 handel med den, hvis jeg vil opgradere. Intet tilbud om gratis erstatning, ingen trøst, intet. Jeg gik."

En fordel ville være, hvis du stadig har din enårige enhedsgaranti på randen af ​​udløbsdatoen. Men det er næppe muligt for iPhone-modellerne, der blev udgivet for næsten to år siden.

Tredjepartskortreparation og mikrooldeprofessionelle, som Apple anser for at være "uautoriserede", er de eneste reddere, hvis du ikke er i humør til at hylle hundredvis af dollars til en ny iPhone. Reparation proffer som Jessa Jones of iPad Rehab og Michael Huie fra Microsoldering.com modtager hundredvis af sådanne enheder på månedsbasis.

En ting, du skal huske, mens du får din iPhone touch-sygdom fastgjort af en reparationsteknologi, er, at han / hun ikke justerer den eksisterende chip. "Find en butik, der vil erstatte, ikke bare" reflow "touch ics. Reflowing, eller simpelthen opvarmning af de eksisterende chips i håbet om at shore up den mislykkede obligation løser ikke problemet meget længe, ​​"skriver Jessa.

Se Jessa Jones 'interview med iFixit:

- via iFixit

Hvis du har noget at tilføje, fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer