loader
bg-category
TOR kunne lukke for en dag den 1. september - her er hvorfor

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: En gruppe mennesker, der administrerer Tor-netværket, har opfordret til en 24-timers Tor blackout-dag den 1. september. Dette gøres for at protestere mod de forudindtagne undersøgelser i tilfælde af Jake Appelbaum og at fjerne Tor Project medlemmer, der har forbindelser med regering og sikkerhedsagenturer.

Det ser ud til, at Tor Project mister sin integritet. Sidste måned blev en hovedknude lukket af en Tor-udvikler. Nu er der en ny bølge af mennesker, som administrerer netværket, der ønsker at lukke netværket for en dag. De har besluttet en 24-timers tidsperiode for Tor-nedlukning den 1. september 2016.

Tor shutdown? Hvad er grunden?

#Torstrike erklæring har opstillet en 16-punkts efterspørgsel liste. Kravet fokuserer på to hovedhensyn - Jake Appelbaum-sagen og Tor-arbejderne har forbindelser med regeringen og lignende organisationer - enten i øjeblikket eller tidligere.

"Tor kan ikke længere være betroet efter #jakegate / #torgate og leje af CIA. Dens synkende troværdighed sætter folk i fare. Vi håber, at det kan blive helbredt og genvinde tillid til massehandling. "- #torstrike læser.

En kort blackout kan skade på kort sigt, men spar Tor på lang sigt. Det vil også tillade afvigende stemmer at blive hørt.

De demonstranter, der er involveret i blackout, stoler ikke mere på Tor Project. I Jake Appelbaum-sagen er det blevet oplyst, at de mennesker, der var de "formodede" ofre for påstandene om seksuelle overgreb på Appelbaum, har været en del af juryen, der blev dannet for at undersøge påstandene.

Kravene indbefatter også Tor Director Shari Steeles afgang og isolering af Roger Dingledine fra alle Tor-relaterede operationer. Protesterne anklager Dingledine for at være delvis og uprofessionelt i Appelbaums undersøgelsesproces. De vil også have, at det nye bestyrelse afslører deres engagement i undersøgelserne og forlader Tor, hvis de har støttet det.

#torstrike erklæring siger, at alle oplysninger om Jake Appelbaums undersøgelse skal offentliggøres sammen med navnene på de involverede personer.

Hvis du har noget at tilføje, fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer