loader
bg-category
Nu taler Google Emoji, Tweet @Google for at få søgeresultater

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Google har indarbejdet en anden sjovfuld funktion i sin søgning. Nu kan man tweet en emoji @Google og få lokale søgeresultater. Det ser ud til, at Googles gør det for at fremme lokale virksomheder i sin søgning. For at bruge denne funktion skal man også aktivere placeringstjenesterne.

Du er måske ved at vide om mange Google-søgetrej, der gør jobbet nemmere. Fra tid til anden opdaterer Google sit array og tilføjer nye funktioner.

Denne gang har Google-søgning besluttet at tale emoji. Det kan nu læse og genkende emoji, hvis du tweet på det. Du skal kun tweet nogle emoji @Google, firmaets officielle Twitter-konto. @Google svarer med en cool GIF, ledsaget af et link til lokale søgeresultater.

Google har også delt et eksempel i sin tweet, der indeholder en burger emoji. De viste lokale resultater er af burgerforretninger.

Vi taler emoji. Lad os tale. 🙌 #KnowNearby pic.twitter.com/HjIMs3KPKe

- Google (@Google) 6. december 2016

Det ser ud til, at Google har opbygget interaktioner med mere end 200 forskellige emoji, der dækker lokale aktiviteter, mad osv. Som foreslået af #KnowNearBy hashtag, er dette initiativ en del af Googles indsats for at fremme lokale søgeresultater.

Du kan få vejrrapporter efter tweeting en paraply emoji, vide om nærliggende juletræ sælgere og mange flere andre ting.

Bemærk: Placeringstjenester skal være aktiveret for at bruge denne emoji-søgefunktion.

Nu Watch: 10 Fungeste Google-tricks, som du vil elske

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer