loader
bg-category
Sådan deaktiveres Youtube Autoplay | Stop Autoplay i Chrome, Firefox, Opera

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Der er forskellige udvidelser som ImprovedTube, FlashStopper og YouTube Plus, hvor du kan deaktivere autospilfunktionalitet og indstille standardvideo på streamingwebsite YouTube.

At se YouTube-videoer er et mareridt, hvis du har en langsom forbindelse. Så snart du åbner en video, vælger den automatisk en kvalitet og begynder at downloade videodataene. Alt du kan se er et buffersymbol på din YouTube-afspiller, fordi din internetforbindelse ikke er hurtig nok.

Du kan muligvis ikke fordøje ovenstående situation, hvis du bor i lande som Sydkorea, Ungarn mv., Fordi de har flammende hurtigt internet. Men selvom du ikke er ligeglad med din internethastighed, kan playlistens autoplay-funktion på YouTube muligvis irritere dig.

Hvordan stopper YouTube Autoplay i Google Chrome?

ImprovedTube

Alvorligt er ImprovedTube den ultimative Chrome-udvidelse til at deaktivere video-autoplay på YouTube. Det er en tiltrængt ting i betragtning af, at mange mennesker faktisk ikke kan lide autoplay-funktionen på YouTube.

Når du har installeret udvidelsen, vises en afspilningsknap på højre side af adresselinjen. Besøg nu YouTube.com, og afspilningsknappen bliver rød.

Her er nogle nyttige muligheder, der findes i ImprovedTube:

Deaktiver YouTube Autoplay

For at gøre dette skal du klikke på den røde afspilningsknap og derefter gå til Spillerindstillinger. Der skal du vælge Automatisk afspilning deaktiveret. Genindlæs nu YouTube-siden. Du kan klikke på en video for at se om den virker.

Bemærk: Videoen vil buffer, selvom autoplay er deaktiveret. Du kan klikke på den for at starte afspilningen.

Indstil standard videokvalitet

I afspillerindstillingerne kan du også indstille videokvaliteten. Du kan vælge 360p, hvis du har en langsom forbindelse. Genindlæs YouTube-siden efter indstillinger videokvaliteten.

Stop afspilningsliste autoplay og op næste autoplay

Når vi ser en video, vises en "op næste" videoliste ud for den. Du kan deaktivere disse autoplay-videoer i Playlist Settings i ImprovedTube.

På samme måde kan du udforske andre muligheder og tilpasse din YouTube-oplevelse.

Anbefales:Fantastiske Google Chrome tips og tricks

Sådan stopper du video autoplay i Firefox?

media.autoplay.enabled

Mozilla Firefox har en indbygget funktionalitet, hvor du kan deaktivere video autoplay på YouTube og andre hjemmesider. For at tænde dette skal du ændre værdien af ​​media.autoplay.enabled præference til false i Firefox konfigurationseditoren:

  1. I Firefox-adressefeltet skal du skrive om: config og trykke enter.
  2. Klik, Jeg accepterer risikoen! advarselsmeddelelse.
  3. Søg efter media.autoplay.enabled i listen over præferencer. Du kan bruge søgefeltet, hvor du kan skrive autoplay.
  4. Dobbeltklik Media.autoplay.enabled og dens værdi vil blive indstillet til falsk.

Nu kan du besøge YouTube og afspille enhver video for at se, om den virker. Bemærk venligst, at videoen stadig vil buffer.

FlashStopper

Den indbyggede mulighed i Firefox kan stoppe videoens autoplay, men internet båndbredden forbruges stadig. Hvis du vil gemme dine data, kan du bruge denne udvidelse kaldet FlashStopper. Ud over at deaktivere en video fra at afspille automatisk, forhindrer den også, at den fjernes.

FlashStopper kan deaktivere flash såvel som HTML5-videoer på forskellige websteder, herunder YouTube.

YouTube Plus

Firefox har muligvis ikke forbedretTube, men det har en anden løsning for at stoppe videoer fra at spille automatisk på YouTube. Det er kendt som YouTube Plus.

Du kan indstille standard videokvalitet ved hjælp af denne udvidelse og også deaktivere video fra automatisk afspilning og forhindre videoen i at buffre. Det tilbyder også video pop-out funktion, som giver dig mulighed for at se en video og gennemse andre videoer på samme tid.

Ikonet for denne tilføjelse vises øverst til højre på siden. Du kan få adgang til sine muligheder efter at have klikket på ikonet. Hvis du vil ændre videokvalitet og autoplay muligheder, skal du klikke på Video i venstre rude.

Løsn nu Autoplay videoerafkrydsningsfelt for at deaktivere YouTube-autoplay. Brug standard drop-menuen til at vælge den ønskede.

YouTube Plus-udvidelsen er tilgængelig for Google Chrome.

Anbefales: Sådan aktiveres Work Offline-tilstand i Firefox?

Deaktiver YouTube Autoplay i Opera

ImrpovedTube

Siden Opera er baseret på Chromium-browseren, understøtter den de udvidelser, der er kompatible med Chromium.

Andre populære webbrowsere som Microsoft Edge, Apple Safari og Internet Explorer har ikke funktionaliteten til at deaktivere HTML5-videoer og eventuelt YouTube-videoer.

Hvis du har noget at tilføje, fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer